ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2022 | 12:06

Ο πολυάσχολος.

Λοιπόν έχω κανονίσει εδώ και καιρό από αρχές του άλλου μήνα όταν και το αγόρι μου έχει ρεπό να κάνω μερικές αλλαγές στο σπιτι μου. Μου ζήτησε να περιμένω γιατί έχει πιεστικό πρόγραμμα και θα το κάνουμε μαζί απο πρώτη εβδομάδα. Το έχω αναβάλει πολλές φορές η αλήθεια και είχα ευκαιρία να το κάνω τώρα αυτό το μήνα, αλλά συμφώνησα. Προχθές μου έστειλε να μου πει ότι σκέφτεται γιατί με κατι φίλους να πάνε εκδρομή την πρώτη εβδομάδα του μήνα κτλ. Και νευρίασα, στο γεγονός ότι με βάζει να περιμένω εννοώ ξέρει ότι ήθελα να τελειώσω με όλο αυτό το θέμα. Μόλις του εξήγησα ότι με πειράξει κτλ. Αρχισε να με λέει ότι για αυτό το είπε για να δούμε ποτέ να το κάνουμε μέσα στο μήνα και ούτε καν αρχές ποτέ θα το βολεύει. Με κούρασε να πάω όλο με το πρόγραμμα του και πάντα αυτός να είναι ο πολυάσχολος που δεν έχει χρόνο για όλα. Γιατί κάθε φορά το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνει να κάνει όσα θέλει, αλλά τελικά εγω έχω αλλάξει το πρόγραμμα μου σύμφωνα με το δικό του.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είσαι προτεραιότητα και αυτό το μαρτυρούν οι πράξεις του. Τώρα τα λογακια είναι για να περνάει ο καιρός. Κανένας άνθρωπος που ψήνεται δεν αναβάλλει.

Πες του πως βρέθηκε ένα πολύ καλό παιδί, καινούργιος γείτονας που είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει με την ανακαίνιση, έχει και τα κατάλληλα εργαλεία κλπ. οπότε να μην ανησυχεί, όλα καλά χαχα

Το "αν δεν έχεις νύχια να ξυστεις μην περιμένεις από άλλους να σε ξυσουν" δεν την ξέρεις; Εγώ παίζει να την άκουγα στο σπίτι από 5 χρόνων κ είναι γεγονός.
Επίσης ο άνθρωπος που θέλει πραγματικά να βοηθήσει δεν παίζει το παιχνίδι των αναβολών.

Σε κούρασε φυσικά, γιατί η δική σου ζωή μπήκε στον πάγο για να μπορεί εκείνος να προχωράει με τις δικές του προτεραιότητες κι εσυ να ακολουθείς. Με τις δικές σου ευλογίες όμως συμβαίνει όλο αυτό, σωστά; Τον αγαπάς και δεν του χαλάς χατήρι. Και μια στιγμή ξυπνάς, και εσυ δεν είσαι πουθενά. Αναθεώρησε λοιπόν, συζήτησε μαζί του, μην κρέμεσαι από πάνω του και δρομολόγησε εκ νέου την ταυτότητα της σχέσης σας.