ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2022 | 12:41

Γυμναστήριο

Έχασα τη δουλειά μου και πήγα και γράφτηκα από ένα μεγάλο γυμναστήριο "επαγγελματικό" στο γυμναστήριο της γειτονιάς. Ενώ ασχολούμαι χρόνια με το αντικείμενο, έμεινα έκπληκτος γιατί το μόνο προσόν που προσφέρει το νέο γυμναστήριο είναι η αρκετά χαμηλή τιμή, με λίγες παροχές όμως, δεν έχει σάουνα και οι ντουζιέρες δεν επιτρέπουν τη χρήση τους καν. Χώρια ότι είναι τόσο συνοικιακό που η πόρτα των αποδυτηρίων μένει μόνιμα ανοιχτή. Τα προβλήματά μου δεν ήταν αυτά, αλλά το γεγονός ότι ο υπεύθυνος είναι ένας κύριος ο οποίος έχει πολύ περισσότερα κιλά από τον μέσο όρο και δεν είναι καθόλου αθλητικός. Αυτό δεν είναι κακό. Δεν είναι όλοι οι γυμναστές αθληταράδες. Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος γυμναστής δίνει εσφαλμένες κατά τη γνώμη μου συμβουλές, δηλαδή μου λέει ότι πρέπει να πάρω βάρος γιατί έχω ελάχιστη μυική μάζα. Επίσης το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι θαμώνες είναι περίπου στο στυλ του γυμναστή ή θέλουν να γίνουν έτσι, κάτι που μου προξενεί μεγάλη εντύπωση. Μια φορά ανά δυο βδομάδες δίνουν ραντεβού στο γειτονικό σουβλατζίδικο και το "ρίχνουν έξω". Με έχει καλέσει και εμένα, αλλά προφανώς δεν πάω. Του το είπα αυτό και μου είπε "λίγη χαλάρωση ποτέ δεν βλάπτει τη φυσική κατάσταση". Του είπα ότι δεν συμφωνώ με αυτές τις θεωρίες. Και αυτός είπε "νομίζεις ότι τους κοιλιακούς μου τους έκανα με απόλυτη σωστή διατροφή ή με σωστή ψυχολογία;" Ήθελα να του απαντήσω ότι δεν βλέπω κανέναν κοιλιακό, αλλά τέλος πάντων.
9
 
 
 
 
σχόλια

Πρόταση! Από κάπου αλλού το είδα αλλά γιατί όχι, εδώ θα ταίριαζε!
Ας κάνουν και μια γωνιά μπουφέ στο γυμναστήριο με ψητά της ώρας. Έκανες τα βάρη σου? Ο ψήστης θα είναι έτοιμος να σε επιβραβεύσει με μια λαχταριστή μπριζόλα. Λίγη πρωτεΐνη ρε παιδάκι μου και κίνητρο 🤣
(Αφαιρέστε το λίπος)

ποτε δεν καταλαβα γιατι οι ανθρωποι - που κατα κανονα περνουν μεγαλο ποσοστο της ζωης τους σε εσωτερικους χωρους, επιλεγουν να εφαρμοζουν το ιερο τελετουργικο της σωματικης ασκησης σε εσωτερικους και παλι χωρους.

@monochrome

Χωρίς βάρη (και διατροφή) δεν επιτυγχάνεται υπερτροφία των μυών.
Οπότε είτε θα πας σε γυμναστήριο είτε θα κάνεις σπίτι σου με δικό σου εξοπλισμό.

Εκτός αν μιλάμε για καθαρά cardio γυμναστική όπου δεν χρειάζεται απαραίτητα να γραφτείς σε γυμναστήριο.
Αλλά υπάρχουν αρκετά μηχανήματα και γενικά εξοπλισμός και προγράμματα τα οποία είναι χρήσιμα και γι'αυτό βολεύει πολύ κόσμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ