ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2021 | 19:32

Δέν μπορώ να την καλύπτω άλλο

Η κολλητή μου έχει δυόμισι χρόνια δεσμό,και εδώ και 4 μήνες μήνες είναι παράλληλα με ένα παιδί απ'τη δουλειά της.Όταν θέλουν να βρεθούν,χρησιμοποιεί εμένα ώς κάλυψη,δηλαδή λέει στο αγόρι της ότι είμαστε μαζί.Το αγόρι της είναι πολύ καλό παιδί και την πιστεύει,εγώ όμως νιώθω άσχημα που συναινώ σε μία κοροϊδία.Με την κολλητή μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια,από την πρώτη Δημοτικού,μέχρι τώρα που είμαστε 26.Μου έχει σταθεί σε πολλά θέματα,και υποστηρίζοντας με ψυχολογικά,αλλά και έμπρακτα,πχ μοιραζόταν μαζί μου ακόμα και το χαρτζιλίκι της πρίν πιάσει δουλειά.Αυτά τα λίγα που της έδιναν οι γονείςτης,τα μοιραζόταν μαζί μου.Δέν θα ξεχάσω πως πρίν από 4 χρόνια που η μητέρα μου νοσηλεύτηκε για 20 μέρες,άλλες φορές μου έφερνε φαγητό στο νοσοκομείο,κι άλλες φορές πήγαινα στο σπίτι της και έτρωγα γιατί και οι δικοί της με θεωρούσαν και με θεωρούν σάν παιδί τους.Δύο φορές που δέν άντεξα,ήρθε εκείνη στο νοσοκομείο και έμεινε τα βράδια με τη μητέρα μου,και το πρωί πήγαινε κατευθείαν για να δώσει μάθημα στη σχολή της.Δέν μπορώ να τα ξεχάσω όλα αυτά,την νιώθω σάν αδελφή μου,και ίσως γι'αυτό να νιώθω τόσο δύσκολα τώρα.Όσες φορές το έχουμε συζητήσει,μου λέει ότι καταλαβαίνει ότι κάνει λάθος,ότι θέλει να το σταματήσει,αλλά δέν το κάνει.Δέν την κρίνω,μπορεί να συνέβαινε και σ'εμένα,αλλά μου είναι δύσκολο να ανταποκρίνομαι σ'αυτό το ρόλο.Όσο κι άν την αγαπάω,όσο κι άν την θεωρώ αδελφή μου,δέν μπορώ.
8
 
 
 
 
σχόλια

Σεβαστά όλα αυτά που έχει κάνει για εσένα, όμως δεν μπορείς εσυ να κάνεις πλάτες στην ίδια για να κοροϊδεύει έναν άνθρωπο. Είναι απίστευτα ανήθικο όλο αυτό που κάνει και πρέπει να το ξεκαθαρίσεις άμεσα.

Καταλαβαίνω ότι έρχεσαι σε δύσκολη θέση γιατί δεν είναι σωστό αυτό που κάνει όμως σε τι σε ενοχλεί ακριβώς; Αναγκάζεσαι να μενεις σπίτι όταν βρίσκει το γκόμενο η φίλη σου; Κανείς δεν είναι τέλειος και ένα κέρατο επίσης δεν είναι τόσο τραγικό βρε παιδιά. Γιατί να θεωρείται σκαρτος κάποιος που ενώ έχει τόσα καλά στοιχεία ξαφνικά υπέκυψε σε μια αδυναμία; Όλα στη ζωή είναι.
Πάντως για όλα αυτά που αναφέρεις ότι έκανε για εσένα της βγάζω το καπέλο ειλικρινά, δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να κάνει τόσα για ένα φίλο του. Εσύ κρατήσου, δε σε έβαλε κανένας δικαστή.

Eίναι πραγματική φίλη, συμφωνώ. Από κείνους τους φίλους που σπάνια συναντάμε στη ζωή μας. Αυτό να κρατήσεις. Αν δεν θες να χρησιμοποιεί το όνομά σου για κάλυψη, να της το πεις. Αυτό αρκεί. Για την ηθική της ας την κρίνει ο φίλος της, αν καταλάβει τι κάνει. Δεν είναι δική σου δουλειά.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα; Εσένα το αγόρι της σου στέλνει μήνυμα και σε ρωτάει να επιβεβαιώσει ότι είστε μαζί; Δεν μπορεί αυτή να λέει ψέματα άμα θέλει ότι είστε μαζί;