ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2021 | 12:11

Κουμπαριες

Δέχτηκα πρόταση για να γίνω κουμπάρος και είπα ναι από αγνοια. Έκατσα και το έψαξα και είδα ότι δεν με παίρνει καθόλου οικονομικά. Πεταμένα λεφτά, στολισμοί, λαμπάδες, παπάδες, δίσκοι, συν τα δικά μου ρούχα. Φρικαρα. Δεν ξέρω πως θα πω όχι ... Είναι συγγενικό πρόσωπο και υπάρχει μια οικειότητα.
5
 
 
 
 
σχόλια

Κανείς κάτι από χαρά. Αν σκέφτεσαι κ γκρινιάζεις όχι, δεν θα περάσεις καλά ούτε εσύ ούτε οι άλλοι. Επίσης ναι, να παντρέψεις κάποιον εχει πολύ τρέξιμο..

Κατά την γνώμη μου εφόσον σε θέλουν για την κουμπαριά και όχι για να πληρώσεις όλα τα συναφή θα πρέπει να σου πουν ¨μη σε νοιάζει, θα το κανονίσουμε εμείς" Λάβε υπ' όψην σου με τι χαρακτήρες έχεις να κάνεις όχι την συγγένεια. Γενικά ο γάμος έχει καταντήσει εμπόριο και έχει χαθεί η ουσία του...

Αν είναι κοντινοί σου θα καταλάβουν. Προσωπικά δε θα έκανα τέτοια πρόταση σε κάποιον αυτές τις εποχές. Τα χρήματα πολλά και δε θα θελα να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον. Από εκεί και πέρα πες την αλήθεια.

Πες την αλήθεια: «είπα το ναι γιατί θα το ηθελα, αλλά μετέπειτα έβαλα κάτω τα οικονομικά και κατάλαβα πως δεν θα μπορεσω να ανταποκριθώ στον ρόλο». Αν επιμείνουν μην κάνεις πίσω γιατί πάλι έξοδα θα εχεις και θα αγχωθείς. Πες την αλήθεια «δεν μπορώ να το κάνω γιατί μετά θα αγχωθώ γιατί δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει ούτε και στις δικες μου οικονομικές υποχρεώσεις» τέλος! Μην κολλάς, η αλήθεια είναι ανακουφιστική. Καλύτερα μια στιγμή να αγχωθείς οταν θα πεις την αλήθεια, παρά ένα παρατεταμένο άγχος για όλες τις ετοιμασίες και το οικονομικό.

Αν δεν εχετε στενη σχεση, να ξερεις ειχαν αρνηθει πολλοι πριν απο σενα. Αμα ειναι να το κανεις, καντο με την καρδια σου, αλλιως βρες μια προφαση και απεφυγε το.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ