ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2021 | 22:53

Γιατί τόσα λαθη

Γιατί κάνουμε τόσα λάθη στη ζωή μας; καποιοςθα πει οτι μεσα απο τα λαθη νας μαθαινουμε, ναι οκ μαθαίνουμε Αλλά μεγαλώνουμε κιόλας και κάποια πράγματα είναι μη αναστρέψιμα. Αν είχα το μυαλό που εχω τώρα 10 χρόνια νωρίτερα θα τα έκανα όλα διαφορετικά.
3
 
 
 
 
σχόλια

Δέκα χρόνια πριν δεν σκεφτόσουν, όπως σκέφτεσαι σήμερα. Και ίσως αν δεν είχες ζήσει, όσα έζησες, να μην σκεφτόσουν σήμερα όπως σκέφτεσαι, ούτε θα ήσουν σήμερα αυτό που είσαι. Θα μου πεις μακάρι να μην κάναμε λάθη, αλλά κάνουμε και μαθαίνουμε μέσα από αυτά. Ίσως αν ξέραμε πριν χρόνια, όσα ξέρουμε σήμερα, να είχαμε προστατέψει τον εαυτό μου από το να νιώσει τόσο πόνο. Μα η ζωή φίλε/η δεν γυρίζει πίσω. Όσα ζήσαμε τα ζήσαμε. Και αυτό δεν αλλάζει. Ότι μας πόνεσε και μας σημάδεψε, δεν αλλάζει. Κάνε πια τη σοφία που απέκτησες γνώση και ευχήσου να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

ΤΩΡΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ