10 χρόνια κάθειρξη σε οδηγό ταξί που έβαλε 28 φωτιές

10 χρόνια κάθειρξη σε οδηγό ταξί που έβαλε 28 φωτιές Facebook Twitter
1

Σε 10ετή κάθειρξη καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Εφετείο Καλαμάτας 33χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος έβαλε συνολικά 28 πυρκαγιές μέσα σε διάστημα 5 ημερών, πέρυσι το Σεπτέμβριο, στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου και του Δωρίου.

Ο 33χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε και ότι διαπίστωσε τι είχε συμβεί στις Ψυχιατρικές Φυλακές Κορυδαλλού, όπου άρχισε να παίρνει φάρμακα για την κατάθλιψη.

Τις φωτιές τις έβαζε άλλοτε πεζός και άλλοτε ενώ οδηγούσε το ταξί. Όπως ο ίδιος ομολόγησε με αναπτήρα έβαζε φωτιά σε ξερά χόρτα που έβρισκε στην άρκη του δρόμου. Η ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr γράφει ότι, από τις φωτιές κάηκαν περίπου 170 στρέμματα αλλά, όπως λένε οι πυροσβέστες, συνήθως έβαζε τη φωτιά κοντά σε οικισμούς και αν δεν είχε υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση θα μπορούσαν να είχαν κινδυνέψει σπίτια και περιουσίες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM
Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Ελλάδα / Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημα και να παραγγείλει ποτά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν ήξερε τί του γινότανε, αλλά "κατά-λάθος" φωτιά σπίτι του ή στο ταξί του ΔΕΝ έβαλε..Φωτιά στον κώλο του θα έλεγα εγώ και σε κάθε (κώλο) εμπρηστή που θέλει να αποτελειώσει ό,τι απέμεινε σε αυτήν την έρημη χώρα και μια χούφτα ευρώνια!