Γεννηματά: Αρκετά πια με την ανοχή στον Ερντογάν

Γεννηματά: Αρκετά πια με την ανοχή στον Ερντογάν Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Αρκετά πια με την ανοχή στον Ερντογάν και τους εκβιασμούς του, διεμήνυσε από τις Βρυξέλλες η Φώφη Γεννηματά.

«Η Ευρώπη έχει υποχρέωση να σταθεί δίπλα μας, να σταθεί απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα. Αρκετά πια με την ανοχή στον Ερντογάν με τους εκβιασμούς του και με την πειρατεία που επιχειρεί αυτήν τη στιγμή» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, η οποία συμμετέχει στην Προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

«Οι Έλληνες είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά, τονίζοντας πως: «Από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τους αρχηγούς των σοσιαλιστικών κομμάτων, σήμερα, ζητώ έμπρακτη συμπαράσταση».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ως πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση είναι «μια καθαρή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα καταδικάζει την παράνομη συμφωνία με τη Λιβύη που καταπατά το Διεθνές Δίκαιο, και αποφασιστικότητα για κυρώσεις σε όποιον επιχειρήσει να την εφαρμόσει» για να ολοκληρώσει λέγοντας πως «Η Ένωση έχει υποχρέωση, οφείλει να αντισταθεί στις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας και να ορθώσει το ανάστημά της».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM