Το Netflix ανακοίνωσε πως η Τζίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί την Θάτσερ στο The Crown

Το Netflix ανακοίνωσε πως η Τζίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί την Θάτσερ στο The Crown Facebook Twitter
1

To Netflix ανακοίνωσε πως η Τζίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί την Μάργκαρετ Θάτσερ στην τέταρτη σεζόν της σειράς «The Crown».

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέρος του καστ στο The Crown και που θα έχω τη δυνατότητα να υποδυθώ μια τόσο περίπλοκη και αμφιλεγόμενη γυναίκα», δήλωσε η Άντερσον με τη ανακοίνωση της συμμετοχής της.

«Η Θάτσερ ήταν αναμφίβολα μια επιβλητική προσωπικότητα», αναφέρει η Άντερσον που όπως λέει θέλει να εξερευνήσει την προσωπικότητά της κάτω από την επιφάνεια, ενώ δηλώνει πως η Θάτσερ καθόρισε μια ολόκληρη εποχή.

Η Μάργκαρετ Θάτσερ που πέθανε το 2013 ήταν η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας που ανέλαβε τα ηνία το 1979 και τα διατήρησε μέχρι και το 1990. Την αποκαλούσαν «Σιδηρά Κυρία» εξαιτίας της πολιτικής της σκληρότητας ενώ το ίδιο λέγεται πως συνέβαινε και στην προσωπική της ζωή.

Η τέταρτη σεζόν του Τhe Crown είναι στο στάδιο της παραγωγής ενώ για την ώρα οι φανς αναμένουν την πρεμιέρα της τρίτης συνέχειας στις 17 Νοεμβρίου. Η οσκαρική Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί την Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια