Κανάκης ξεσπά κατά Τσίπρα: «Το κάνει ξεδιάντροπα! Ως άλλος Κορλεόνε…»

Κανάκης ξεσπά κατά Τσίπρα: «Το κάνει ξεδιάντροπα! Ως άλλος Κορλεόνε…» Facebook Twitter
11

Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα σχολιάζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κάνει υπουργό Τουρισμού τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

«Έχεις από τη μία πλευρά έναν Πρωθυπουργό που ως άλλος Κορλεόνε κανονικά κανονίζει τα πράγματα, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα... Ο Πρωθυπουργός που θα τελείωνε με το παλιό, δεν έχει αφήσει παλιό για παλιό, τελειωμένο πολιτικό από το 80 από Πασόκ από τα πάντα... τους εξαγοράζει με ανταλλάγματα υπουργεία λες και είναι νόμισμα για να κρατάς εσύ την πρωθυπουργική σου καρέκλα. Το κάνει ξεδιάντροπα τελείως, αποδεικνύοντας πόσο θεωρεί όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες πρόβατα κανονικά. Χρησιμοποιεί το υπουργείο τουρισμού της χώρας μας ως αντάλλαγμα για τον οποιονδήποτε χρειάζεται για πολιτική σκοπιμότητα και για να κρατήσει την καρέκλα του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ας μας απαντήσει ο Τσίπρας ποιες προϋποθέσεις πληροί ο Θεοχαρόπουλος και κάθε Θεοχαρόπουλος για να πάρει τον τουρισμό αυτής της χώρας, της χώρας μας, στα χέρια του. Ποιες προϋποθέσεις; Γιατί βρίσκεται εκεί; Γιατί πήγε εκεί; Για ποιο λόγο;», είπε εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης.

 
Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM