Οι New York Times ζητούν συγγνώμη για αντισημιτικό σκίτσο που προκάλεσε αντιδράσεις

Οι New York Times ζητούν συγγνώμη για αντισημιτικό σκίτσο που προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
6

Η αμερικανική εφημερίδα The New York Times ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσίευση ενός αντισημιτικού σκίτσου που αναπαριστά τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Το σκίτσο, το οποίο δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στη διεθνή έκδοση της εφημερίδας, εικονίζει τον Νετανιάχου σαν σκύλο-οδηγό που φοράει περιλαίμιο με το άστρο του Δαυίδ και οδηγεί έναν τυφλό Τραμπ που φοράει ένα κιπά.

Στη συγγνώμη που ζήτησε μέσω του Twitter και η οποία θα δημοσιευτεί επίσης στο φύλλο της Δευτέρας, το τμήμα Opinion (Γνώμη) των New York Times αναφέρει πως το σκίτσο «περιλάμβανε αντισημιτικά στερεότυπα».

«Η εικόνα ήταν προσβλητική και ήταν σφάλμα κρίσης η δημοσίευσή της», προσθέτει η εφημερίδα.

Oι αντιδράσεις για το σκίτσο ήταν πολλές από αναγνώστες που σχολίασαν το σκίτσο στα  social media

To σκίτσο που προκάλεσε αντιδράσεις και τελικά την απολογία των New York Times:

Οι New York Times ζητούν συγγνώμη για αντισημιτικό σκίτσο που προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
TV & Media
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM