H Νοτοπούλου απαντά στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν να καταποντίζεται στις εκλογές

H Νοτοπούλου απαντά στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν να καταποντίζεται στις εκλογές Facebook Twitter
2

Σειρά δημοσκοπήσεων εμφανίζουν την Κατερίνα Νοτοπούλου να τερματίζει μεταξύ των τελευταίων στην εκλογική κούρσα για το δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά η ίδια υποστηρίζει πως θα είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της πόλης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί» με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι θα περάσει στον β' γύρο και πως, εν τέλει, θα καταφέρει να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Θεσσαλονίκης

Τις δημοσκοπήσεις τις λαμβάνετε υπόψιν; Κάποιες από αυτές σας φέρνουν εκτός β' γύρου..., ρωτήθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Και απάντησε: «Κάποιες μας φέρουν εντός δεύτερου γύρου. Δίνουμε μεγάλη μάχη και είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε οι δημότες της Θεσσαλονίκης στο δεύτερο γύρο των εκλογών να έχουν την προοδευτική επιλογή. Και θα την έχουν. Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων έχουν ειπωθεί πάρα πολλά από το 2012. Από τότε δηλαδή που οι περισσότερες εταιρείες που πραγματοποιούν γκάλοπ δυσκολεύονται να εντοπίσουν ακόμα και έναν ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο. Παρόλα αυτά προφανώς και λαμβάνουμε υπόψη μας τις απαντήσεις των συμπολιτών μας σε ό,τι αφορά τα προβλήματα, το πώς τα ιεραρχούν, τι λύσεις προτείνουν, τι περιμένουν από τη νέα δημοτική αρχή. Άλλωστε αυτά συζητάμε με τους Θεσσαλονικείς καθημερινά στους δρόμους της πόλης».

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί», στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε επίσης ότι αποτελεί την προοδευτική επιλογή και πως θα συνεχίσει στο δρόμο που άνοιξε η διοίκηση Μπουτάρη.

Ερωτηθείσα για το πρόγραμμα της παράταξής της για το δήμο Θεσσαλονίκης, η κυρία Νοτοπούλου υποστήριξε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από τους δημότες είναι «εξαιρετικά ενθαρρυντικά» και πως στην περίπτωση που εκλεγεί θα πείσει με το έργο της όσο αυτούς που της έδωσαν τη νίκη, όσο και εκείνους που δεν την στήριξαν στην κάλπη.

Για την έλλειψη εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που της καταλογίζουν ορισμένοι, τονίζει ότι από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε, ως διευθύντρια στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και ως υφυπουργός Εσωτερικών για τη Μακεδονία και τη Θράκη, γνωρίζει τα προβλήματα όσο λίγοι και ξεκαθαρίζει πως δεν βλέπει τον κεντρικό Δήμο ως «σκαλοπάτι» προς τη Βουλή.

Κληθείσα να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Νίκο Ταχιάου, η Κατερίνα Νοτοπούλου σημείωσε ότι «ο υποψήφιος του κ. Μητσοτάκη έχει δηλώσει πως αντίπαλος του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δικός μου αντίπαλος είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καμία εμπάθεια προς την Νοτοπούλου δεν έχω αλλά η κοπέλα απλούστατα θα χάσει. Εντάξει ναι οι δημοσκοπικές δεν είναι αντικειμενικές, πέφτουν στα εκλογικά συχνά έξω, σωστό αυτό που υπονοεί με την δήλωση της αλλά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να κερδίσει. Και δεν το λέω επειδή μου έχουν κάνει θετική εντύπωση οι άλλοι υποψήφιοι, συγκεκριμένα ούτε τον Ταχιάο δεν θα προτιμούσα να κυβερνά την 2η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Παρτον έναν πέτα τον άλλον είναι όλοι φέτος σαυτή τη πόλη. Υπο αυτή την έννοια, καλύτερα ναχε βάλει ο Μπουτάρης πάλι μάλλον. Μάλιστα δε, αφήνω εκτός παιχνιδιού και την Συμφωνία Πρεσπών αλλά και το ότι ανήκει στον Σύριζα η κοπέλα. Και θέμα να μην είχαμε με τους γείτονες, και σίγουρη να ήταν η νίκη Σύριζα στις Εθνικές Εκλογές, η Νοτοπούλου πάλι θα έχανε. Αν πάει στον Β` γύρο θα θεωρείται επιτυχία. Δημοτική σύμβουλος θα εκλεγεί, κάτι παραπάνω όχι. Της λείπουν απλούστατα τα πάντα. Και ένα ευρύ δίκτυο γνωριμιών (πολύ σημαντικό σε Δημοτικές Εκλογές όπου αρκετοί δεν ψηφίζουν κομματικά, στις Εθνικές μπορεί δηλαδή να το ρίχνουν αλλού, παράδειγμα στην Ήπειρο όπου ο τωρινός Περιφερειάρχης πάει για 3η θητεία και είναι της ΝΔ αλλά τον ψηφίζουν μέχρι και άτομα που το εριχναν Σύριζα, λογω των γνωριμιών του και των πολλών εργων του), και προσωπικότητα αλλά και έργο της λείπουν. Ό,τι πάρει, θα το πάρει από ταγμένους Συριζαίους και τίποτα νεαρούς. Ο asmilon παραπάνω καλά τα λέει. Είχε πολλή τύχη σε όλα. Κλείνει αυτή η πόρτα όμως και το καταπίνει δύσκολα...
Δυσκολο πραγμα η πραγματικη πραγματικοτητα. Ειδικα για εναν ανθρωπο που οι πορτες ανοιγαν η μια μετα την αλλη σχεδον μαγικα. Καλο ξυπνημα τον Μαη...