Ο ΣΚΑΪ έκοψε το Survivor Πανόραμα - Το «αντίο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Ο ΣΚΑΪ έκοψε το Survivor Πανόραμα - Το «αντίο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου Facebook Twitter
1

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για την εκπομπή Survivor Πανόραμα του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή, που ξεκίνησε παράλληλα με το φετινό Survivor και παρακολουθούσε τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν έκανε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, σε μία χρονιά που και το ίδιο το Survivor έχει μείνει αρκετά πίσω σε ποσοστά. 

Έτσι, οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν να κόψουν την απογευματινή εκπομπή και, από Δευτέρα, στην ίδια χρονική ζώνη θα προβάλλεται η σειρά «Μαύρη Θάλασσα». 

Οι παρουσιαστές, Μπάγια Αντωνοπούλου, Λάουρα Νάργες και Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής και, παίρνοντας ο καθένας από μία δάδα του σκηνικού, αποχώρησαν από το πλατό όπως οι παίκτες στο Survivor. 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έφυγε τελευταία από το πλατό της εκπομπής σχολιάζοντας πως «η ζωή είναι σαν το Survivor. Έχει ανατροπές και δυστυχώς κανένας δεν μας έχει δώσει τους κανόνες επιβίωσης. Τους ψάχνουμε μόνοι μας». 

Δείτε εδώ το «αντίο» των παρουσιαστών:

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια