Μέχρι αύριο η Αλβανία θα παραδώσει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Μέχρι αύριο η Αλβανία θα παραδώσει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα Facebook Twitter
8

Μετά από προκλητικά μεγάλη καθυστέρηση, οι αρχές της Αλβανίας αναμένεται μέχρι αύριο να επιστρέψουν τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, η έρευνα της αλβανικής Αστυνομίας δεν έχει σχέση με την μη παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα, 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ANT1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευ.Ναυρίδης, οκτώ μέρες μετά το θάνατο του 35χρονου και μετά την άρνηση της πρώην συζύγου του 35χρονου να πάει να καταθέσει, αφού όπως υποστήριξε δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, η έρευνα των Αρχών της γειτονικής χώρας έχει ολοκληρωθεί.

Ως εκ τούτου, ο νομικός εκτιμά πως μέχρι αύριο θα παραδοθεί η σορός στην οικογένεια του Κωνσταντίνου.

Ο Ευ.Ναυρίδης υπογράμμισε ότι, αυτήν τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αλβανικής Δικαιοσύνης, η οποία και διεξάγει την έρευνα, στην οποία δεν μπορεί «να επέμβει κανείς».

Xθες τελέστηκε επιμνημόσυνη δέση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Την Παρασκευή, ένας αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας μετέβη στην Αλβανία, για να ενημερωθεί για τις έρευνες γύρω από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM