Ταύρος σκότωσε άντρα σε φεστιβάλ στην Ισπανία - Βίντεο κατέγραψε το τραγικό συμβάν

Ταύρος σκότωσε άντρα σε φεστιβάλ στην Ισπανία - Βίντεο κατέγραψε το τραγικό συμβάν Facebook Twitter
4

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άντρας 50 ετών στο φεστιβάλ του Arcos de la Frontera στην Ανδαλουσία καθώς ένας ταύρος 500 κιλών του προκάλεσε σοβαρά τραύματα με τα κέρατά του.

Ο άντρας μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα και τρυπημένους πνεύμονες στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Το συγκλονιστικό βίντεο του περιστατικού κατεγράφη από θεατές και έχει κυκλοφορήσει ευρέως ανοίγοντας και πάλι θέμα συζήτησης για κατάργηση τέτοιων εθίμων.

Η ταυροδρομία αυτή διοργανώθηκε στα πλαίσια της γιορτής του Πάσχα και δεν εντάσσεται στο μεγάλο φεστιβάλ της Παμπλόνα.

Το φεστιβάλ ονομάζεται Toro del Aleluya και παραδοσιακά συγκεντρώνει πολλούς θεατές που φέτος όμως έφυγαν σοκαρισμένοι μετά την αιματηρή κατάληξη.

Ωστόσο την ίδια μέρα τουλάχιστον 20 ακόμη άτομα τραυματίστηκαν από τον ίδιο ταύρο καθώς περίπου 120 άτομα δοκίμασαν να τα βάλουν με το ζώο.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Isidoro Gambin εξέφρασε την υποστήριξη και την αγάπη του προς την οικογένεια και τους στενούς φίλους του νεκρού άντρα.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες:

 
Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Διεθνή / «Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Πολλοί μάρτυρες αναφέρουν σωρούς από πτώματα σε νοσοκομεία ή σε εγκαταστάσεις νεκροτομείων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι οικογένειες έπρεπε να πληρώσουν για να παραλάβουν τους νεκρούς τους
THE LIFO TEAM