ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2017 | 21:41

Χωρισμος

Χωρισαμε πριν απο 2 εβδομαδες. Τον αγαπουσα, ομως αυτος δεν ενιωθε τιποτα. Ολες αυτες τις μερες ημουν ενταξει, το ειχα παρει καλα, ελεγα. Σημερα, απο το πρωι, με ειχε πιασει μια θλιψη, μου ερχοταν να κλαψω και τον σκεφτομουνα συνεχεια. Το απογευματακι βγηκα να κανω μια βολτα με το αυτοκινητο. Τον σκεφτομουνα. Και τον ειδα κατα τυχη. Οδηγουσε το μηχανακι. Με το που τον ειδα, ελαμψε το προσωπο μου, βρηκα το χαμογελο μου και ενιωσα μια ηρεμα. Μεσα σε ενα δευτερολεπτο αλλαξε η ψυχολογια μου εντελως. Κατι βεβαια που κρατησε πολυ λιγο. Μετα ξαναεπεσα. Τωρα απλα κλαιω. Ολη μερα συγκρατουσα τα δακρυα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή ξέρω πως νιώθεις, και ξέρω πως θα νιώθεις έτσι για κάποιο διάστημα, θα σου πω πως είναι μέρος της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσεις. Γενικά είναι καλύτερα να μην τον βλέπεις. Απλώς σήμερα το συνειδητοποίησες πως τελείωσε αυτή η σχέση ενώ εσύ έχεις ακόμα συναισθήματα. Θα στεναχωρηθείς, θα κλάψεις, θα πονέσεις, θα θυμώσεις ίσως... Και στο τέλος θα σταματήσεις να νιώθεις πράγματα για αυτόν και θα βρεις κάποιον άλλο. Κι εγώ έπαθα το ίδιο πρόσφατα. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως θα περάσει. Υπομονή. Στο μεταξύ, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν στον ελεύθερο χρόνο σου. Και να βγαίνεις με φίλους/φίλες. Εγώ μέχρι και σχόλια στις εξομολογήσεις άρχισα να κάνω.) Αυτά.