ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2017 | 15:27

Αν εχεις τετοιους φιλους..

Η δηθεν κολλητη κανονιζει στο τηλ μπροστα μου για τα γενεθλια της, ποιους θα βγαλει για φαγητο και ποτο. Κλεινει και στο καπακι μου λεει να κανονισουμε να βρεθουμε μια αλλη μερα για τα γενεθλια της. Κατσε ρε κοπελια κανονιζεις μπροστα μου εξοδο και μου λες να παμε να με κερασεις κανα γλυκο μια αλλη μερα; Ε τα πηρα και της λεω εμενα γιατι δεν με καλεις μαζι με τους αλλους; "δεν τους ξερεις" μου λεει, που αν ειναι γυρω στα 8 ατομα αυτη τους γνωρισε μεταξυ τους εμενα δεν ηθελε ποτε να με γνωρισει σε αυτους τοσα χρονια.μετα λεει "δεν τρως κρεας" γιατι σε οποιο μαγαζι πας σερβιρουν σκετο κρεας δεν υπαρχει κατι αλλο στο μενουΤελικα μετα απο πολλα μου λεει "ε θα δουμε μεχρι τοτε αν θα ερθεις" Της ειπα οτι δεν θα παω και να μην το παιζει καλη και συνεχισε να λεει δουμε..Πραγματικα ειμαι ξενερωμενη μεχρι αηδιας και εξαλλη. Μην με λες και φιλη σου ή κολλητη σου ή οτιδηποτε. Δεν ειμαι. Ειμαι απλα καποια που ξερεις. Κι αν τυχει και το δεις εδω μην κανεις τον κοπο να μου κστειλεις σε κανα μεσεντζερ. Σιχαινομαι ατομα σαν κι εσενα, τους δηθεν καλους, λες και δεν ξερω οτι με συζητας μολις γυρναω την πλατη μου. Αν ξανακανονισουμε τιποτα να με χεσεις... Εχει ορια και η ανοχη και η μαλακια που κουβαλαω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Να σου πω κάτι ?Μήπως ρε συ γενικώς η συμπεριφορά σου είναι κάπως περίεργη και οι φίλη σου ντρέπεται για κάποιο λόγο να σε παρουσιάσει σε αυτή την παρέα ?Γιατί μου φαίνεται πολύ κουλή η δικαιολογία δεν τους ξέρεις .Μιας και το ανέφερες δηλαδή μήπως είσαι από αυτούς τους vegan πχ που κράζουν τους κρεατοφάγους και αρχίζουν το κήρυγμα όπου σταθούν και όπου βρεθούν και οι φίλη σου το ξέρει και αυτό και γι αυτό δεν θέλει να σε γνωρίσει στους άλλους ??Λέω γω τώρα υποθέσεις κάνω απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό που σου είπε και δείχνει ξεκάθαρα ότι για κάποιο λόγο δεν θέλει να σε παρουσιάσει στην παρέα αυτή .
Καμια σχεση! Ισα ισα που 3-4 χρονια ειμαι και αυτη τυχαια το εμαθε φετος. Δεν εχει κατι η συμπεριφορα μου αυτη εχει το θεμα. Θα μπορουσα να γραφω ιστοριες ολοκληρες αλλα δεν εχει νοημα. Η κοπελα απλα δεν με γουσταρει γιατι δεν ειμαι αυτο το "γλυκαναλατο" που ειναι αυτη και δεν δεχομαι να γινεται πχ το παραπανω σκηνικο και να συμπεριφερομαι σαν να μην εγινε τιποτα.
Καμια σχεση! Ισα ισα που 3-4 χρονια ειμαι και αυτη τυχαια το εμαθε φετος. Δεν εχει κατι η συμπεριφορα μου αυτη εχει το θεμα. Θα μπορουσα να γραφω ιστοριες ολοκληρες αλλα δεν εχει νοημα. Η κοπελα απλα δεν με γουσταρει γιατι δεν ειμαι αυτο το "γλυκαναλατο" που ειναι αυτη και δεν δεχομαι να γινεται πχ το παραπανω σκηνικο και να συμπεριφερομαι σαν να μην εγινε τιποτα.
Ε τότε καλή μου να κάνεις παρέα με ατομα που ταιριάζεις ..Σενάριο άλλο που μου ρθε τώρα μήπως από την παρέα αυτή γουστάρει κανέναν και φοβάται μήπως κάνεις περισσότερο πάταγο σαν άνθρωπος και κλέψεις εντυπώσεις ???
Αποσο ξερω οχι, δεν υπαρχει μια εξηγηση απλη για ολο αυτο δυστυχως. Και που εχω κατσει να μιλησω μαζι της κλαιγεται και παντα δικαιολογειται και ακρη δεν βγαινει. Ποτε δεν βλεπει πως φταιει σε κατι, κλαιει και λεει συγνωμη ενω θεωρει πως ειναι ολοσωστη...
χμμμμ να σου πω κάτι τοτε ?Οι καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους είναι αυτές που δεν χρειάζεται να το προσπαθείς και πολύ .Είτε φιλικές είτε γκομενικές ..Γενικώς αν παίζουν τέτοια σενάρια και κυρίως με φίλους τότε βράστα ..Φιλος είναι αυτός που σε θέλει για να μοιραστεί και τη χαρά του μαζί σου και όχι μόνο την κλάψα του .Δείξε της ότι σε έχει ενοχλήσει πάρα πολύ αυτό και αν δεν αλλάξει ξέκοψέ την ή καντης το ίδιο μπας και πάρει τα χαμπάρια της αν την αγαπας .Άλλα γενικώς πάντα στη ζωή σου να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να απαιτείς ή να παρακαλάς για τίποτα απο τους ανθρώπους ,αν θέλουν στο δίνουν αν θες το δεχεσαι ..