Η πρώτη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τον Βαρουφάκη: Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ

Η πρώτη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τον Βαρουφάκη: Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
10

«Η πολιτική δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχολιάζει σκωπτικά ότι ο πρώην υπουργός «έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του», δηλαδή, «τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού». Στο ίδιο πνεύμα, αναφέρεται ως «βίπερ» στο βιβλίο του -αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύθηκαν σε μερίδα του σημερινού Τύπου- και του εύχεται «καλές πωλήσεις».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: «Οι διαφημιστές του κ. Βαρουφάκη», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Είναι βέβαιο ότι ο κος Βαρουφάκης έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του: Τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού. Η πολιτική όμως δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα. Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ».

Πολιτική
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM