ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2017 | 15:44

Κοινωνικοποιηση

Καποιοι νομιζουν οτι ειμαι σνομπ, καποιοι οτι ντρεπομαι, καποιοι οτι απλα δεν τους χωνευω. Δεν μιλαω πολυ, σχεδον καθολου ακομα και με τα πολυ κοντινα μου ατομα, δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω. Απλα ειμαι θλιμμενη υποθετω και σκεφτομαι πως δεν αξιζει να ανοιχτω και να κανω πλακα, βασικα δεν μου βγαινει ειμαι καπως απαθης οταν βρισκομαι με παρεα. Οχι δεν με πειραζει η μοναξια, την λατρευω. Απλα ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ειμαι τοσο αντικοινωνικη και που στο καλο βρισκεται διαθεση και ορεξη εσεις οι υπολοιποι για ολη αυτη την βαβουρα της παρεας. Μονο εγω ειμαι ετσι;..
3
 
 
 
 
σχόλια
Οχι κοριτσακι,δεν εισαι μονο εσυ.Και εγω ετσι ειμαι.Μη στεναχωριεσαι για τη μοναχικοτητα σου.Τα πιο πολλα απο αυτα που λεγονται στις παρεες ειναι βλακειες για να περναει η ωρα.Κοινως οτι μου κατεβαινει το λεω.Εμεις και αλλοι σαν εμας φιλτραρουμε τα παντα πριν τα ξεστομισουμε.Και τα λογια χωρις ουσια μας κουραζουν.Η μελαγχολια σου πηγαζει απο τις πολλες σκεψεις.Μπορει να εχεις αυξημμενο δεικτη ευφυιας.Οι εξυπνοι ανθρωποι ειναι πιο δυστυχισμενοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ