Καταργείται και η ειδική έκπτωση φόρου για ανώτατους δικαστικούς

Καταργείται και η ειδική έκπτωση φόρου για ανώτατους δικαστικούς Facebook Twitter
1

Την κατάργηση και για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς της ειδικής έκπτωσης φόρου που πρόκειται να καταργηθεί για τους βουλευτές, προβλέπουν μεταξύ άλλων νομοτεχνικές βελτιώσεις που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε το προηγούμενο Σάββατο στη Βουλή προέβλεπε ήδη την κατάργηση της ειδικής έκπτωσης φόρου για τους βουλευτές. Στις νομοτεχνικές βελτιώσεις σημειώνεται ότι λόγω της εξίσωσης της βουλευτικής αποζημίωσης προς τις αποδοχές των ανώτατων δικαστικών λειτουργών η κατάργηση της έκπτωσης φόρου για τους βουλευτές θα ισχύσει και για τα εισοδήματα των δικαστικών λειτουργών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM