Ο Άνθιμος υποδέχτηκε τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια

Ο Άνθιμος υποδέχτηκε τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια Facebook Twitter
5

Toν αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του βουλευτή Ελένη Ζαρούλια υποδέχτηκε στο γραφείο του ο γνωστός για τις ακραίες και αμφιλεγόμενες θέσεις του Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης  Άνθιμος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, thestival, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε η άρνηση της Χρυσής Αυγής για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό.

Ο Άνθιμος υποδέχτηκε τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια Facebook Twitter
Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM