Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Σταύρος Ψυχάρης

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Σταύρος Ψυχάρης Facebook Twitter
3

Ελεύθερος, με μόνο περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, για τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ύστερα από έρευνα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) και έλεγχο εισοδημάτων. Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε κενό ύψους περίπου 48 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Σκάι, ο κ. Ψυχάρης κατέθεσε υπόμνημα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με μόνο περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM