Οργή Καμίνη για τα καμένα τρόλεϊ στο Πολυτεχνείο: Η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατεύσει στοιχειωδώς ούτε καν την Πατησίων

Οργή Καμίνη για τα καμένα τρόλεϊ στο Πολυτεχνείο: Η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατεύσει στοιχειωδώς ούτε καν την Πατησίων Facebook Twitter
5

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε χθες το βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σχετικά με τον εμπρησμό των τρόλεϊ από αγνώστους στη λεωφόρο Πατησίων.

«Η υπομονή της πόλης εξαντλήθηκε» γράφει στο Twitter και στη συνέχεια κατηγορεί, τέλος, την πολιτεία ότι «δεν μπορεί να προστατεύσει στοιχειωδώς ούτε καν την Πατησίων».

Τα διερχόμενα από την οδό Πατησίων τρόλεϊ πυρπολήθηκαν στις 10.30 το βράδυ.

Τα δύο από αυτά μάλιστα, είχαν επιβάτες, καθώς εκτελούσαν τακτικό δρομολόγιο, αλλά ομάδα κουκουλοφόρων τα σταμάτησε, κατέβασαν τον κόσμο και τους έβαλαν φωτιά.


Το τρίτο τρόλεϊ ακολουθούσε χωρίς επιβάτες και ο οδηγός του όταν είδε την επίθεση το εγκατέλειψε, αλλά δεν το ασφάλισε καλά, με αποτέλεσμα να κυλίσει και να πέσει πάνω στο προπορευόμενο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες και να υποστεί και αυτό σοβαρές ζημιές.



5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μιλαμε ριξανε το κατεστημενοΜωρέ μπας και τους βάζει κάνας κατασκευαστής να τα καίνε, που έχει και κονέ σε ΟΑΣΑ και Κυβέρνηση ώστε σε επικείμενο διαγωνισμό να πουλήσει νέα οχήματα (θαταν το μόνο θετικό πάντως) ? Γιατί σαν πολύ μανία έχει πέσει ενάντια στα κακά καπιτιλιστικά τρόλεϋ τώρα τελευταία εκεί στην Πατησίων...
Τελικά πόσο ανοχή έχεις ρε Αλέξη σε όλους αυτούς τους ομοϊδεάτες σου που καίνε ότι και όποτε θέλουν. Δεν έχουμε λεφτά ούτε για σάλιο και καίμε την όποια περιουσία έχουμε για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας ? Εεεεεεεεεεεεεελεος πιά με την ύποπτη απραξία της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο επαναλαμβανόμενο έγκλημα.