Κουκουλοφόροι εισέβαλαν και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ Facebook Twitter
4


Σοβαρές υλικές ζημιές στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ προκάλεσε ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων που ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία των συνδικάτων στο κέντρο της Αθήνας, έσπασαν με λοστούς τη τζαμαρία και εισέβαλαν μέσα στο χώρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι μισοί μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος και πέταξαν βιβλία και άλλα αντικείμενα από τα ράφια στο πάτωμα, ενώ την ίδια ώρα οι άλλοι μισοί κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια, έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος.

Από την επίθεση των κουκουλοφόρων δεν τραυματίστηκε κάποιος πελάτης ή υπάλληλος του βιβλιοπωλείου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM