Στην Καλαμάτα μεταβαίνει ο Α. Σαμαράς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία

Στην Καλαμάτα μεταβαίνει ο Α. Σαμαράς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία Facebook Twitter
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
2

Ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει αυτήν την ώρα στην Καλαμάτα, ενώ από χθες το βράδυ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τους αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλιφέρη, Περικλή Μαντά και τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία που πλήττει την πόλη. Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τον επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη να παρέμβει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Ο κ. Κεφαλογιάννης κατέθεσε ήδη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άμεση στήριξη των πληγέντων, μέσω της παροχής κονδυλίων αποζημίωσης των ζημιών που υπέστησαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφοι και ιδιώτες. Επιπλέον, ο κ. Κεφαλογιάννης ρωτά την Επιτροπή για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας αποτρέποντας μελλοντικές καταστροφές.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Ελλάδα / Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Οι αρχές εξετάζουν αν στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα άτομα - Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλα άτομα
THE LIFO TEAM