ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2016 | 23:45

Τα νέα τα μάθατε;;

Πλέον,όλοι οι φουσκωτοί,είναι χτισμένοι """Με φυσικό τρόπο"""...!!Πάνε οι εταιρίες παραγωγής συμπληρωμάτων,χαπιών,ενισχυτικών,ενέσιμων κτλ - έμειναν χωρίς δουλειά και,έκλεισαν όλες!!Κάντε μια δοκιμή,στο επόμενο τουμπάνι που θα συναντήσετε και θα έχει κοιλιακούς σε σχήμα και υφή,παρόμοια με πλάκες πεζοδρομίου,χέρια σε διάμετρο 20άρας ζάντας (μαζί με τα λάστιχα),ρωτήστε τον τι παίρνει και,περιμένω τις απαντήσεις σας από κάτω!!Μην εκπλαγείτε αν τους δείτε να ταράζονται κιόλας,που ΤΟΛΜΑΤΕ να τους ρωτήσετε αν παίρνουν συμπληρώματα,κρεατίνες κτλ - σας προειδοποιώ!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα αυτο που περιγραφεις δεν γινεται με συμπληρωματα διατροφης. Η πρωτεινη ειναι ενα συμπληρωμα που σου δινει καποια παραπανω αποκατασταση με απειροελαχιστα μυικα κερδη και η κρεατινη απλα σε φουσκωνει με νερα. Οι ζαντες και οι πλακες πεζοδρομιου γινονται ξεκαθαρα με ανδρογονα στεροιδη. Μπορεις να εχεις κοιλιακους και χωρις αυτα αλλα δεν γινετε να εχεις ωμους , χερια , τραπεζοειδης στη τσιτα με φυσικους τροπους ταυτοχρονα. Οι συγκεκριμενοι τυποι που λες ισχυριζονται οτι κανουν 6 γευματα την ημερα , δεν πινουν , δεν καπνιζουν και κοιμουνται πολλες ωρες για να συμβει αυτο το αποτελεσμα. Ειναι το γνωστο ''You are what you eat'' , οχι φιλε μου εισαι οση αυξητικη και οση ινσουλινη εχεις μεσα σου. Μπορεις να τρως τουρτες για μεσημεριανο και να βγαινεις κομματια αναλογα με τις ορμονες που παιρνεις κατι το οποιο δεν συμβαινει με εναν που δεν κανει χρηση καποιας χημικης ουσιας. Κατι τελευταιο για οσους ανηκουν στους αναβολικους τυπους και το διαβαζουν αυτη τη στιγμη. Παιδια καντε μια αιτηση να μπειτε σε προτεραιοτητα για συκωτι στα 30 σας , κρατηστε μερικα λεφτα στην ακρη για εμφυτευση μαλλιων και βρειτε ενα καλο γιατρο να σας γραφεις viagra γιατι δεν θα μπορειτε να λειτουργησετε καποια στιγμη γιατι συγγνωμη που γινομαι κακος αλλα δεν ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ουτε πως να γινει η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ουτε η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ σας.