Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό

Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό Facebook Twitter
9

Οικογένεια πολύτεκνων Ελβετών ξέχασε στην Κνωσό κατά την επίσκεψη της στον αρχαιολογικό χώρο ένα από τα παιδιά της. Το κοριτσάκι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο ψάχνοντας για τους γονείς του, μάταια όμως καθώς ούτε οι φύλακες που το βρήκαν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Τελικά ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας ενώ η περιπέτεια τελείωσε όταν οι γονείς επέστρεψαν στην Κνωσό για να πάρουν την κόρη τους.

Όπως είπαν οι ίδιοι έχουν 4 παιδιά αλλά επειδή ήταν μαζί με μια άλλη οικογένεια που έχει 5 παιδιά, όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν έχασαν το μέτρημα των παιδιών.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM