Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί αρνητικά ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί αρνητικά ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Facebook Twitter
SOOC
9

«Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί αρνητικά ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου», δήλωσε νωρίτερα ο Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στα ομοφοβικά tweets που τον κράτησαν εκτός κυβερνητικού σχήματος. «Η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν», τόνισε.

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» ο κ. Νικολόπουλος είπε μεταξύ άλλων:  «Επισήμως πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

Υποστήριξε επίσης ότι από την πλευρά του  «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης» για να πάρει υπουργική θέση ενώ διαβεβαίωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κύριος Νικολόπουλος είπε ότι επαναλήφθηκαν τα ίδια γεγονότα που είχαν διαδραματιστεί κατά το σχηματισμό της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, όταν και πάλι είχε μείνει εκτός κυβέρνησης.

«Και φτάσαμε σε αυτό τον πρόσφατο σχηματισμό και έχουμε και πάλι τα ίδια γεγονότα να εξελίσσονται όπως τον Γενάρη δηλαδή να απορρίπτεται η πρόταση Καμμένου για να μην ταραχτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενδεχομένως και οι "53" και μέσω διαρροών στον Τύπο παρουσιάζομαι ως δυνάμει δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχουμε λοιπόν μια επανάληψη του κακόγουστου έργου του Ιανουαρίου... Δεν μπορώ να ανεχτώ εκ νέου το όνομα μου να γίνεται μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου και για αυτό είπα ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε άλλη φορά», είπε.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Απο τον σκοταδισμο στον παραγκωνισμο και ακομα μιλαει!Οφειλει μια συγνωμη και διακριτικη σταση. Αλλα απ' οτι καταλαβα το "ατυχες τιτιβισμα" μαλλον εννοει την θεση που εχασε. Μερικοι ανθρωποι ειναι αδιορθωτοι.
Βέβαια για το αν προσβαλλει τους Έλληνες γκέι, ούτε λόγος. Σαν να μην υπάρχουν. Καλά να πάθει και έπεται και συνέχεια για άλλους. Ένας αχρηστος λιγότερο....
Δεν έγινες υπουργός γιατί είσαι ανάξιος να γίνεις υπουργός, καιρός να το καταλάβεις. Άνθρωποι του επιπέδου σου γενικά δεν θα έπρεπε καν να εκλέγονται , ιδεατά.
Ατυχές περιστατικό είναι να σκοντάψεις και να ρίξεις το ποτήρι με το κρασί πάνω του.Οχι να το βρίζεις χυδαία σα τραμπούκος απ' το twitter....κλείνεις και το μάτι στους ψεκασμένους ψηφοφόρους σου ότι φταίει η "δικτατορία των γκέι" για τη μη υπουργοποίηση σου...