Χαμός πάλι με τον Πανούση: Αφίσα στα Εξάρχεια που τον παρομοιάζει με τον Δένδια και επίθεση από τη Ραχήλ

Χαμός πάλι με τον Πανούση: Αφίσα στα Εξάρχεια που τον παρομοιάζει με τον Δένδια και επίθεση από τη Ραχήλ Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
9

Αφίσα στα Εξάρχεια που «ανέβηκε» και σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών έγινε ο Γιάννης Πανούσης ο οποίος είχε δεχτεί τις επιθέσεις της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Βουλευτή Β. Διαμαντόπουλου αλλά και τις αιχμές της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στην αφίσα που έχει κυκλοφορήσει στα Εξάρχεια η λεζάντα είναι «Βρε πως έγινε έτσι ο Δένδιας...», και κύκλοι του αν. υπουργού Προστασίας του Πολίτη αφήνουν να εννοηθεί ότι η αφίσα και η νεολαία δεν είναι ξεχωριστές ιστορίες.

Χαμός πάλι με τον Πανούση: Αφίσα στα Εξάρχεια που τον παρομοιάζει με τον Δένδια και επίθεση από τη Ραχήλ Facebook Twitter

Οι άνθρωποι του κ. Πανούση επικεντρώνουν στα κοινά σημεία μεταξύ της αφίσας και της ανακοίνωση της νεολαίας με την οποία ζητούνταν από την κυβέρνηση η απομάκρυνση του υπουργού.

Για την κόντρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την ¨ανάγκη» των αστυνομικών της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε σήμερα πως «θεωρεί ότι κάπου έγινε παρερμηνεία και θα λυθεί το ζήτημα». Όπως φαίνεται τον καλύπτει η δήλωση του κ. Βούτση που έγινε μετά από συνεννόηση με το Μαξίμου και παίρνει το μέρος του σε αυτή την κόντρα.

Ο υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει  χαρακτηριστικά: «Είναι από κάθε άποψη άκαιρο και δεν βοηθάει καθόλου τη συλλογική προσπάθεια της κυβέρνησης να διατυπώνονται προσωπικές αιχμές απέναντι σε συλλογικά εφαρμοζόμενες κυβερνητικές αποφάσεις, και μάλιστα στον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο της Αστυνομίας, όπου η πολιτική του εκδημοκρατισμού και η διαμόρφωση μιας νέας σχέσης με τους πολίτες αποτελούν υποχρέωση και στοίχημα της κυβέρνησής μας. Ο Γ. Πανούσης υπηρετεί αυτή την πολιτική με όλες του τις δυνάμεις».

Όμως ο υπουργός δέχτηκε εν τω μεταξύ νέα επίθεση, αυτή τη φορά από τη Ραχήλ Μακρή που έγραψε στο Facebook με αφορμή ανάρτηση του γιού του υπουργού κατά του βουλευτή Διαμαντόπουλου:

«Αυτός που προσβάλει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία είσαι μόνο εσύ. Δεν πήρες θέση ακόμα για την χυδαία, διαδικτυακή επίθεση του γιου σου σε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει ότι την αποδέχεσαι. Όσο για την αρρωστημένη συμπεριφορά πάρε καθρέφτη. Το να έχεις στηρίγματα στην Ακροδεξιά το καταλαβαίνω αφού τους στήριζες από την ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι που έχεις και στηρίγματα σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αποτελείς ντροπή για την Αριστερά».

Χαμός πάλι με τον Πανούση: Αφίσα στα Εξάρχεια που τον παρομοιάζει με τον Δένδια και επίθεση από τη Ραχήλ Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτησή του ο γιός του υπουργού Αποστόλης Πανούσης, αποκαλούσε  τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο  «τρελό του χωριού» και βλάκα-και όχι μόνο.

Χαμός πάλι με τον Πανούση: Αφίσα στα Εξάρχεια που τον παρομοιάζει με τον Δένδια και επίθεση από τη Ραχήλ Facebook Twitter
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM