Παραλίγο στο Γκουαντάναμο ο Ξηρός

Παραλίγο στο Γκουαντάναμο ο Ξηρός Facebook Twitter
2

Στη βάση του Γκουαντάναμο παραλίγο να βρεθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα σήμερα στα Νέα, την περίοδο λίγο προτού συλληφθεί, είχαν  εμφανιστεί στην Ανάβυσσο δύο μαύρα τζιπ αμερικανικής κατασκευής.

Τα τζιπ αυτά έγιναν αντιληπτά από τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν το σπίτι όπου έμενε ο Ξηρός και από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στο κλιμάκιο της CIA με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως  συναγερμός.

Η εφημερίδα γράφει στη στήλη «Στίγμα» ότι τότε ενημερώθηκε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ενημέρωσε με τη σειρά του τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σε κλειστή σύσκεψη αποφασίστηκε να μην υπάρξει αντίδραση, αν δεν επαναληφθεί το περιστατικό. Ωστόσο, περί τα τέλη Δεκεμβρίου, τα τζιπ επανεμφανίστηκαν και η εκτίμηση ήταν ότι η CIA ετοίμαζε επιχείρηση για την απαγωγή του Ξηρού.

Τότε ο Πρωθυπουργός προέβη σε διαβήματα στο ανώτερο δυνατό επίπεδο και τα τζίπ αποχώρησαν. Ο Ξηρός συνελήφθη την επόμενη ημέρα.

Ο δημοσιογράφος Δ. Παπαχρήστος που υπογράφει τη στήλη και το δημοσίευμα αναφέρει ότι η είδηση είναι απόλυτα διασταυρωμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια