Διώκονται οι εργαζόμενοι των μεταλλείων στις Σκουριές

Διώκονται οι εργαζόμενοι των μεταλλείων στις Σκουριές Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
8

Δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών σχηματίστηκε σε βάρος εργαζομένων στα μεταλλεία της «Ελληνικός Χρυσός» μετά τους αποκλεισμούς δρόμων, στους οποίους προέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.


Η δικογραφία περιλαμβάνει συνολικά 19 άτομα και θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Οι εργαζόμενοι διαδήλωσαν υπέρ της λειτουργίας της μεταλλευτικής εταιρείας στην περιοχή και κατήγγειλαν τρομοκρατία και εκφοβισμό σε βάρος τους. Παράλληλα προχώρησαν σε μπλόκα στους  κόμβους Στρατωνίου και Γοματίου, αλλά και σε συμβολικούς αποκλεισμούς.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM