Μπουτάρης για Ρωμανό: "Θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ;"

Μπουτάρης για Ρωμανό: "Θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ;" Facebook Twitter
58

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης σχολίασε τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, γράφει το thestival.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης ο κ. Μπουτάρης είπε χαρακτήρισε «εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι συνδέεται μια επέτειος για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου με επεισόδια, καταστροφές και διάλυση της αγοράς». «Είναι Σάββατο, έχουμε μπει σε εορταστική περίοδο και το κέντρο είναι διαλυμένο. Η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να πάρει μέτρα. Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι αυτός τρόπος να τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου» τόνισε.

Ακόμα ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι θα μπορούσε να γίνει μια εκδήλωση στο ΑΠΘ για να τιμηθεί η μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου αλλά και για να υποστηριχθεί το αίτημα του Ν. Ρωμανού να σπουδάσει.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στην απεργία πείνας στην οποία έχει προχωρήσει ο Ρωμανός λέγοντας: "Δεν είναι λογικό αυτό. Να ακούς ότι θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ; διερωτήθηκε ο Γ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα».

58

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM