Πυροβόλησε τη φίλη του με όπλο-στυλό στο Αιγάλεω

Πυροβόλησε τη φίλη του με όπλο-στυλό στο Αιγάλεω Facebook Twitter
7

Ένας 51χρονος άνδρας πυροβόλησε (κατά λάθος;) τη 42χρονη φίλη του, όταν το όπλο-στυλό που έφερε σε τσαντάκι μέσης, εκπυρσοκρότησε.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο Αιγάλεω.

Το ζευγάρι γευμάτιζε νωρίτερα σε ταβέρνα της περιοχής. Όταν τελείωσαν κι επέστρεψαν στο αυτοκίνητό τους  ακούστηκε ένα κρότος, και οι εκκλήσεις γυναίκας σε βοήθεια.

Οι θαμώνες καλεσαν άμεσα την ΕΛΑΣ και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο.


Οπως διαπιστώθηκε, ο 51χρονος άνδρας, μέσα σε τσαντάκι μέσης, έφερε όπλο στυλό, το οποίο υπό αδιευκρίνηστες συνθήκες, εκπυρσοκροτησε, και βολίδα τραυμάτισε ελαφρά τη 42χρονη φίλη του στο πόδι και την κοιλιά.


Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 51χρονο, για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ κατασχέθηκε κάλυκας κι ένα φυσίγγιο στο διαμέτρημα του συγκεκριμένου όπλου.


Ενεργείται προανάκριση ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM