Εν πάση περιπτώσει κοπελιά

Εν πάση περιπτώσει κοπελιά Facebook Twitter
Φωτ.: Terry Richardson
1

 

Ο Νίκος είχε σκάσει να μου πει τι συνέβη με τη Βίκυ, κι ασχέτως αν δεν είχα καμιά όρεξη να ακούσω, πήγα στο ραντεβού για καφέ (άντε, στα όπα όπα τους έχω τους αναγνώστες). Ο Νίκος, λοιπόν, μετά το σεξ με το φτύσιμο και το βρίσιμο είχε στύση πλέον με τη Βίκυ. Κανονικά. Τόσο είχε πάρει τα πάνω του κι ένιωθε γαμάτος, που μέσα στη χαρά του, αντί να ξεμπερδευτεί στα γκομενικά του και να βάλει ένα στόχο και μια γραμμή, βρήκε και τρίτη γκόμενα. Την Αλίκη. Και άντε πάλι απ' την αρχή. Γιατί δεν είχε στύση με την Αλίκη. Είχε με την κοπέλα του, την Άννα, κανονικά, κι ήταν σούπερ το σεξ, είχε επιτέλους και με τη Βίκυ, αλλά με την Αλίκη όχι. Κι άρχισε πάλι να αγχώνεται «τι, δηλαδή μόνο με τις γκόμενές μου την Άννα και τη Βίκυ απ' όλες τις γυναίκες θα μπορώ να κάνω σεξ» και κάπως έτσι, για την τιμή των όπλων, κράτησε και την Αλίκη για να της αποδείξει ότι μπορεί μια μέρα, ίσως, να κάνει καλό σεξ. Το παράξενο ήταν ότι η Αλίκη δεν παρατηρούσε καν ότι δεν είχε στύση ο Νίκος και θεωρούσε το σεξ απίθανο και του έλεγε χίλια δυο στο κρεβάτι, ότι θα πάθει ανακοπή και τέτοια, κι ο Νίκος δεν μπορούσε να καταλάβει αν τον δούλευε κατάμουτρα ή όχι (γενικά, οι γυναίκες έχουν μια ανεξήγητη έμφυτη τάση ή να υπερβάλλουν ή να υποκρίνονται στο σεξ). Tespa, με αυτά και με τα' άλλα ο Νίκος νοσηλεύτηκε κάποτε στο νοσοκομείο από εξάντληση από το πολύ το σεξ. Μπήκε κανονικά σε ορό για μέρες, αλλά έλα που οι τρεις γκόμενες είχαν φρικάρει και τον έπαιρναν τηλέφωνο να περάσει απ' το σπίτι τους! Έβγαζε ο Νίκος τον ορό, πήγαινε με την πεταλούδα στο χέρι να πηδήξει μια τη μία και μια την άλλη και ξημερώματα ήταν πίσω στο νοσοκομείο. Μια νοσοκόμα μόνο κατάλαβε ότι έλειπε τα βράδια και του χάρισε ένα κουτί προφυλακτικά «δώρο απ' τη διεύθυνση του νοσοκομείου» του είπε - κι έτσι πήδηξε ένα βράδυ κι αυτήν, αλλά είχε στύση, οπότε δεν την κράτησε κι αυτήν για γκόμενα, δόξα τω Θεώ.

 

Στον ίδιο θάλαμο με τον Νίκο βρίσκονταν και πέντε παππούδες. Κάθε βράδυ που ο Νίκος έφευγε να πηδήξει, όταν γύριζε είχε πεθάνει κι από ένας. Έμενε τρεις μέρες χωρίς να πηδήξει, όλοι οι εναπομείναντες παππούδες πήγαιναν μια χαρά στην υγεία τους. Έκανε να φύγει την τέταρτη, ξημερώματα πέμπτης, όταν γύριζε, άλλο ένα κρεβάτι άδειο. Όταν έμεινε ο τελευταίος παππούς έπεσε στα πόδια του, σε παρακαλώ παλικάρι μου, μη φύγεις, δεν θέλω να πεθάνω και τέτοια, κι έτσι ο Νίκος κατέληξε να παίρνει και τον παππού μαζί με το δικό του ορό κάθε φορά που έβγαινε απ' το δωμάτιο και να τον αφήνει να περιμένει στο αμάξι. Αλλά ένα βράδυ ξέχασε να τον πάρει μαζί του, κι έτσι, όταν γύρισε, τον βρήκε νεκρό κι έκτοτε το έφερε βαρέως και του δημιουργήθηκαν νέες εμμονές, ότι όσους αφήνει πεθαίνουν, άρα εξάντληση ξε-εξάντληση δεν θα μπορούσε να αφήσει ποτέ μα ποτέ καμία από τις τρεις γκόμενές του κι ένιωσε δέσμευση και πίεση κι άρχισε να τις απατά με άλλες.

 

Εν τω μεταξύ, εκείνο το διάστημα ο Άρης έπεσε εντελώς τυχαία πάνω στη Μαριγώ, καθώς ήταν στη γύρα ένα βράδυ. Η Μαριγώ τον πρόσεξε αμέσως που κοίταζε τον κώλο της και του είπε «τί τηράς;» και κάτι άλλα ακαταλαβίστικα, ο Άρης δεν μπορούσε να σταυρώσει λέξη για να το εξελίξει σε φλερτ. «Εν πάση περιπτώσει κοπελιά» της λέει, «όμορφη είσαι, ό,τι και να προσπαθείς να πεις». Κι έφυγαν για να κάνουν σεξ, αλλά η Μαριγώ ξαφνικά δεν έλεγε κουβέντα σε εκείνο το σεξ. Την παρακάλεσε πολλές φορές να του πει κάτι βρώμικο και horny, αλλά τίποτα, μούγκα. Απελπισμένος, σταμάτησε κι αυτός να μιλάει κι έκανε ένα εντελώς βουβό σεξ που δεν ήξερε πώς του πήγαινε γιατί δεν ακούγονταν ούτε αχ, ούτε βαχ. Κι εκεί που έφτανε στην κορύφωση ο Άρης τής είπε μόνο «τελειώνω, πες μου κάτι τώρα, σε παρακαλώ». Και ακούει ξαφνικά τη Μαριγώ να του λέει απ' το υπερπέραν με πολύ δυνατή φωνή «γεια σου Άρη τσίφτη!».

 

Τα επόμενα σεξ με τη Μαριγώ πήγαν καλύτερα γιατί εκείνη ξεμπλόκαρε και μιλούσε. Δηλαδή καλύτερα να μη μιλούσε, γιατί έλεγε κάτι «ηδονιιιή μου» και «ματσάνα το, ματσάνα το» κι ο Άρης δεν καταλάβαινε γρι. Η Μαριγώ συνέχισε να κοιμάται με τον Άρη κι όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ ο πρώην άντρας της, ο Μπένι, που είχε ξεμείνει στην Αθήνα μέχρι να κατακτήσει ξανά την πρώην γυναίκα του, πίστευε ότι το σεξ ήταν αστικός μύθος. Συνέβαινε, αλλά πάντα σε κάποιους άλλους, πολύ μακριά από εκείνον...

 

(συνεχίζεται)

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Διεθνή / Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, εξηγεί πώς μια νίκη του Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει την αναβίωση της Δύσης ως κεντρικού παράγοντα στη διεθνή πολιτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια