Μόνο σε πολύ επείγουσες περιπτώσεις θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας

Μόνο σε πολύ επείγουσες περιπτώσεις θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας Facebook Twitter
7

Μπορεί ο κ. Δένδιας να θέλει-κατά δήλωση του- να κάνει την ΕΛΑΣ FBI και να ξεφύγει από την εποχή του Ηλία του 16ου, αυτό όμως δεν θα είναι ένα εύκολο εγχείρημα, όπως δείχνουν και τα πιο απλά.

Σύμφωνα με το «Έθνος», σε όλα τα τμήματα ασφαλείας της χώρας έχει φτάσει έγγραφο από το αρχηγείο, με το οποίο καλούνται να εκδίδουν δελτία ταυτότητας μόνο σε απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις, γιατί τελείωσαν το ειδικό χαρτί και το πλαστικό.  

Νέο υλικό αναμένεται να παραληφθεί στα τέλη Φεβρουαρίου και μέχρι τότε θα γίνεται εσωτερική αναδιανομή χαρτιών και πλαστικού για να καλυφθούν μόνο οι πολύ επείγουσες περιπτώσεις.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM