Βρέθηκε εταιρία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό!

Βρέθηκε εταιρία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό! Facebook Twitter
7

Η κοινοπραξία των τεσσάρων εταιριών J&P Αβαξ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ και ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε πρόταση για την κατασκευή του τεμένους στη θέση παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Ναυτικού στο Βοτανικού.

Η κοινοπραξία, όπως έγραψαν τα Νέα, προσέφερε έκπτωση 7% επί του συνολικού προϋπολογισμού που φθάνει στα 946.000 ευρώ και η Επιτροπή Διαγωνισμού του υπουργείου Υποδομών την έκανε δεκτή. 

Τα έργα μπορεί να ξεκινήσουν μέσα σε δύο μήνες, αλλά ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω της προσφυγής που έχουν καταθέσει κάτοικοι της περιοχής στο ΣτΕ, ζητώντας να ακυρωθεί το έργο.

Η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στα τέλη Ιανουαρίου.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM