Βρέθηκε εταιρία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό!

Βρέθηκε εταιρία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό! Facebook Twitter
7

Η κοινοπραξία των τεσσάρων εταιριών J&P Αβαξ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ και ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε πρόταση για την κατασκευή του τεμένους στη θέση παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Ναυτικού στο Βοτανικού.

Η κοινοπραξία, όπως έγραψαν τα Νέα, προσέφερε έκπτωση 7% επί του συνολικού προϋπολογισμού που φθάνει στα 946.000 ευρώ και η Επιτροπή Διαγωνισμού του υπουργείου Υποδομών την έκανε δεκτή. 

Τα έργα μπορεί να ξεκινήσουν μέσα σε δύο μήνες, αλλά ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω της προσφυγής που έχουν καταθέσει κάτοικοι της περιοχής στο ΣτΕ, ζητώντας να ακυρωθεί το έργο.

Η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στα τέλη Ιανουαρίου.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM