Επιβάτιδα μιλάει για το μοιραίο περιστατικό με τον 19χρονο

Επιβάτιδα μιλάει για το μοιραίο περιστατικό με τον 19χρονο Facebook Twitter
76

Μια επιβάτιδα, που όπως λέει, ήταν παρούσα στο μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου στο Περιστέρι, περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο νεαρός. Η επιβάτιδα τονίζει στον Αντ1 ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, η ίδια όπως και άλλοι επιβάτες προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το εισιτήριο του 19χρονου, όμως, όπως λέει, ο ελεγκτής δεν δέχτηκε λέγοντας, «αυτά κάνετε για αυτό γίναμε έτσι όπως γίναμε». Υποστηρίζει ακόμη ότι ο οδηγός πήρε το μέρος του ελεγκτή.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί έγινε αναπαράσταση στο τρόλεϊ, με ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες που έλεγξαν το όχημα και τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Ελλάδα
76

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM