Από χορευτής μπαλέτου... πορνοστάρ.

Από χορευτής μπαλέτου... πορνοστάρ. Facebook Twitter
10

 

 

Ο Γιούπε Χάνσεν είναι μια αντιφατική φιγούρα. Ξεκίνησε την καριέρα του στον κλασικό χορό από μικρός και περίπου ένα χρόνο κατάφερε να γίνει δεκτός -και μάλιστα με υποτροφία- στην Βασιλική Σχολή Μπαλέτου του Καναδά, μια από τις πιο γνωστές σχολές χορού παγκοσμίως. 

Εκεί όμως που όλα πήγαιναν τέλεια, οι υπεύθυνοι της σχολής ανακάλυψαν την ενασχόλησή του και με μία άλλη βιομηχανία, αυτή του πορνό. Ο 22χρονος Γιούπε Χάνσεν, όπως γράφει το Euronews, υπερασπίστηκε την επιλογή του: «Επιθυμούσα να εκφραστώ με ένα διαφορετικό τρόπο καλλιτεχνικά, να ξεφύγω από τα όρια του κλασσικού μπαλέτου. Ήθελα να ανακαλύψω τον εαυτό μου και την σεξουαλικότητά μου». Οι υπεύθυνοι δεν πείστηκαν και ανάγκασταν τον Γιούπε σε παραίτηση, ο οποίος -προφανώς θέλοντας και μη πια- αποφάσισε να αφοσιωθεί στις ερωτικές ταινίες.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM