Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια

Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια Facebook Twitter
0

Αυτόν τον καιρό η συνθέτρια Λένα Πλάτωνος αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας μέσα στο σπίτι της. Ας πω επίσης πως το post γίνεται ως επέκταση της σελίδας που άνοιξε από χθες στο facebook με τίτλο ''Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια''.

Τη Ρωσίδα Βικτώρια Μπόζικ θα τη γνωρίζετε πολλοί. Μας τη σύστησε η Πλάτωνος στη συναυλία του comeback της στο Ηρώδειο, το 2008, όπου τραγούδησε το περίφημο ''Gari - Gari'' (ρωσική ρομάντζα που ηχογραφήθηκε με τη φωνή της και στο cd ''Ημερολόγια'' της Λένας Πλάτωνος).

Πέραν όλων αυτών, των καλλιτεχνικών, όσοι ήμασταν και είμαστε κοντά στη Λένα, γνωρίζουμε πως η γυναίκα αυτή τη βοήθησε κυριολεκτικά να σταθεί στα πόδια της, όταν κι εκείνη περνούσε τις δικές της περιπέτειες.

Η Βικτώρια για τη Λένα είναι τα πάντα: Φίλη - Μάνα - Αδερφή, ο πιο δικός της άνθρωπος την τελευταία δεκαετία. Ειλικρινά, αδυνατώ να φανταστώ τη ζωή της Λένας Πλάτωνος χωρίς τη Βικτώρια Μπόζικ δίπλα της.

Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια Facebook Twitter

Δυστυχώς ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα τους...

Την εποχή αυτή η Βικτώρια αντιμετωπίζει μεταστάσεις και βρίσκεται ήδη στον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας. Οι γιατροί του ''Άγιου Σάββα'' της δίνουν από έξι μήνες έως ενάμισι χρόνο ζωής...

Υπάρχει όμως ελπίδα! Συγκεκριμένα, μία κλινική στο Χιούστον του Τέξας, ειδικευμένη στον τύπο καρκίνου της Βικτώριας με θαυμαστά μέχρι σήμερα αποτελέσματα στη θεραπεία καρκινοπαθών.

Είναι αμεσότατη η ανάγκη μετάβασης της Βικτώριας στις ΗΠΑ προκειμένου να μπει στο κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα.

Για το σκοπό αυτό χρειάζονται λεφτά, πολλά λεφτά, που κανείς δεν έχει ειδικά αυτόν τον καιρό.

Ήδη δρομολογείται μία συναυλία συμπαράστασης για τις αρχές του Οκτώβρη με σκοπό όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια να διατεθούν για τα έξοδα του ταξιδιού και της κλινικής. Θα λέγεται ''Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια'' και βασικά ονόματα θα είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Παραθέτουμε όμως και έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο, όποιος θέλει και μπορεί, ας καταθέσει έστω και ένα ευρώ. Μη θεωρηθεί επαιτεία, αλλά ακόμη και το ένα ευρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση θα βοηθήσει πραγματικά.

Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια Facebook Twitter

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αυτός ο διάολος συνεχίζει το καταστροφικό του έργο μεσ' στο σώμα της Βικτώριας, αλλά οφείλουμε να τον πολεμήσουμε όλοι μαζί στο πλάι της Λένας Πλάτωνος.

Και θα τα καταφέρουμε!

Η ελπίδα δεν πρέπει να πάει χαμένη!

Σας ευχαριστώ όλους

εκ μέρους και της Λένας Πλάτωνος

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 066/784399-25

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΣΑΣΜΟΥ GR 5301100660000006678439925 SWIFT CODE ETHNGRAA

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ