ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρήκε σπίτι και ζητά την βοήθεια σας

Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρήκε σπίτι και ζητά την βοήθεια σας Facebook Twitter
0

O «Άλλος Άνθρωπος» είναι ο άνεργος Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που μαγειρεύει στην φορητή του κουζίνα για τους συνανθρώπους μας στην Αθήνα. Μέσω του blog του ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι βρέθηκε σπίτι για την Κοινωνική Κουζίνα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

« Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι χτες 18-11-2013 πήρα στα χέρια μου τα κλειδιά και τα συμβόλαια του σπιτιού που για 3 χρόνια θα είναι το σπίτι του «Άλλου Ανθρώπου». Ένας μεγάλος στόχος και όνειρο προσωπικό δικό μου από τότε που ξεκινήσαμε την δράση στους δρόμους. Το σπίτι είναι στην οδό Πλαταιών 55 στον πρώτο όροφο. Φυσικά τώρα αρχίζει η πολύ δουλειά και χρειάζεται συμπαράσταση και η βοήθεια όλων για να το φτιάξουμε. Χρειαζόμαστε έπιπλα, κουζίνα, ερκοντίσιον, υδραυλικούς για να μας πουν για τις δυο ντουζιέρες για να κάνουν μπάνιο οι φίλοι μας, πλυντήρια και ότι χρειάζεται ένα σπίτι, γενικά όλα. Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για περισσότερες πληροφορίες. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας». Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί βρει πληροφορίες εδώ.

Αυτό το Σάββατο θα είναι στα Αμπελάκια στις 12 το μεσημέρι και στις 2 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι. Την Κυριακή θα είναι στο λιμάνι στη Σαλαμίνα στις 12 το μεσημέρι και στις 2 στο Θησείο.

Το πιο όμορφο στον «Άλλο Άνθρωπο» είναι το ότι το φαγητό είναι η αφορμή για να βρεθούν οι άνθρωποι. Δεν ταΐζει απλά τους ανθρώπους αλλά μαγειρεύουν και τρώνε όλοι μαζί.

Δείτε ακόμα: 118' με τον Άλλο Άνθρωπο

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ