Μήπως είσαι γκαφατζής;

Μήπως είσαι γκαφατζής; Facebook Twitter
0

Μυστήριοτρένο ο γαληνότατος Τεν Κάτε. Κατέβηκεαπό το Βορρά στον περιφρονημένο Νότομε φιλοδοξίες. Του έλαχε ένας σύλλογοςπου άλλαξε προστάτες αυγομένους μέχριτα μπούνια και πίστεψε ο μπαγάσας ότιθα κάνει τη μύγα να φάει σίδερα.Απολογισμός; Έχασε το πρωτάθλημα απόδύο ουραγές ομάδες (δυο ήττες από τονΕργοτέλη, δύο ισοπαλίες με τον Ηρακλή)και τώρα το κύπελλο από τον Πανσερραΐκοπου μόνο αν τραβήξει από 19 μπορεί ναμείνει στην κατηγορία του Μπλακ Τζακ.Υπάρχει δικαιολογία; Βέβαια έχει νααντιπροτείνει ότι δεν έχασε από τονΟΣΦΠ και ότι πάει καλά στο ΤσάμπιονΛιγκ. Τότε πώς εξηγούνται οι θλιβερέςγκάφες του στη συγκρότηση της ενδεκάδας;Ήρθε για να μάθει ή ήξερε τη δουλειάτου; Αυτό αναρωτιούνται οι οπαδοί καιοι ιθύνοντες (που ούτε ξέρουν ούτε θέλουννα μάθουν) και οι παίκτες ασφαλώς πουσε κάθε ματς μοιάζουν με τρακαρισμένουςηθοποιούς που ξέχασαν το ρόλο τους. Αναποκλειστεί από τη Βιγιαρεάλ -το καιπιθανότερο- θα ετοιμάσει βαλίτσες. Ανπροκριθεί θα έχει επιχείρημα, μόνο πουθα χρειαστεί κάποιον να τον φυλάει. Οάνθρωπος είναι επαγγελματίας γκαφαδόρος,ειδικευμένος στις φαλτσοστεκιές,στραβοδίβουλος και σαχλαμάρας. Όλοι οιχοίροι μια γενιά κι έχουν γουρούνιμπάρμπα.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ