Η πολυμετοχική παντιέρα

Η πολυμετοχική παντιέρα Facebook Twitter
0

Εκ προσφάτου παραδόσεως, τα Χριστούγεννα ουδέποτε ωφέλησαν τα «τριφυλλούγεννα». Η ομάδα ξεκινά με νέο αίμα -και νέα διοίκηση εν προκειμένω- και μόλις γυρίσει ο χρόνος, ιθύνοντες και αθλητές ψάχνονται και κοιτάζουν ενα γύρω σαν τα απροσάρμοστα παιδιά στο προαύλιο του σχολείου. Τι να φταίει; Ο μόνος που χαίρεται (χωρίς να το δείχνει) ειναι ο Τσίγγερ που βλέπει οτι οι αλαζόνες υποκαταστάτες του τα μούσκεψαν κυριολεκτικά και βλέπουν τον αντίπαλο να πλησιάζει θριαμβευτικά στο τέρμα, ενώ αυτοι βρίσκονται ακόμη εκτός σταδίου. Τα ίδια ισχύουν και στην κατασκευή του γηπέδου. Πομπώδεις εξαγγελίες -με τενόρο τον δήμαρχο της πόλης- αλλά επί του προκειμένου αποδεικνύονται εκτός πραγματικότητος. Αγωνιστικό χώρο απαιτεί η ομάδα, όχι εμπορικό κέντρο. Ακόμη και ο Τσίπρας -δηλωμένος βάζελος- υποχρεώθηκε να παραστήσει τον κατήγορο και δυστυχώς για τους μεγαλοεπιχειρηματίες έχει δίκιο. Να θυμίσουμε και την απειλή του Βωβού, ότι αν τα έργα σταματήσουν θα εγκαταλείψει την μπασκετική ομάδα του Αμαρουσίου; Τόσα λάθη δεν συγχωρούνται· τόση υπεροψία δεν κάνει καλό σε κανέναν. Όσο για τις μεταγραφές, ένας σύλλογος χωρίς άμυνα ψάχνει για σέντερ-φορ…

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ