Ευρωπαϊκό Πογκρόμ

Ευρωπαϊκό Πογκρόμ Facebook Twitter
0

Εδώ και δεκαετίες μαθαίνουμε πολιτικές προφητείες που εμφανίζουν την Ευρώπη -πιο σωστά, το ευρωπαϊκό φρούριο- να πολιορκείται από εκατομμύρια μεταναστών με άμεσο σκοπό τη στοιχειώδη επιβίωση. Το "στοιχειώδες" εν προκειμένω υποκρύπτει απειλή, διότι αν μεταναστεύεις μόνο και μόνο για να εξασφαλίσεις το ψωμί, τότε η μετακίνηση είναι απελπισμένη και αμετάτρεπτη. Παρά ταύτα και πιθανώς εξαιτίας όλων αυτών, η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου με οριακή, οριακότατη πλειοψηφία απεφάσισε να απαγορεύσει στους λαθρομετανάστες την είσοδο στην Ε.Ε. και συνάμα να απολακτίσει 8.000.000 παράνομους πρόσφυγες. Το ψήφισμα τελεί υπό τη διαδικασία του επείγοντος. Μέσα σε τριάντα μέρες, οκτώ εκατομμύρια έγχρωμοι θα πρέπει να εκλέξουν: εθελούσια επιστροφή στη χώρα προέλευσης ή υποχρεωτικός εγκλεισμός στη φυλάκα, με διάρκεια που φτάνει τους 18 μήνες. Προφανώς, οι ιθύνοντες θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα. Διώχτε τους γιατί αργά ή γρήγορα θα μας πιούν το αίμα! Δεν πρόκειται για απλό πογκρόμ αλλά για προδιαμόρφωση του ιστορικού μέλλοντος. Αν δεκάδες εκατομμύρια μεταναστών κατακλύσουν τη δυτική Ευρώπη, η Γηραιά Ήπειρος θα γνωρίσει πρωτοφανή αλλοίωση της φυσιογνωμίας της και θα γνωρίσει φρικαλέο ναυάγιο στα χωρικά της υδατα.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ