Αρχείο

Αρχείο Facebook Twitter
Miss Piggy
0

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
Πανικός απότο νέο μεταλλαγμένο ιό

Ανησυχία σεόλο τον κόσμο έχουν προκαλέσει τακρούσματα σε ανθρώπους της γρίπης τωνχοίρων που καταγράφηκαν στο Μεξικό καιστις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ΠαγκόσμιοςΟργανισμός Υγείας εικάζει πως ταγουρούνια γριπιάστηκαν επειδή κοιμόντουσανξεσκέπαστα, ενώ δεν αποκλείει τοενδεχόμενο να τα κόλλησαν οι κότες πουείχαν πέσει με γρίπη στο κοτέτσι πριναπό τριάμισι χρόνια. Οι κτηνίατροιανησυχούν μήπως τα γουρούνια κολλήσουντις κατσίκες, τα πρόβατα και τις αγελάδες,γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσουντα ζώα να βήχουν όλα μαζί και οι κτηνοτρόφοινα μην μπορούν να κλείσουν μάτι. Παράλληλα,οι κτηνίατροι καθησυχάζουν τους πολίτες,αφού ακόμα και στην περίπτωση που θααρρωστήσουν όλα τα ζώα εμείς, θα μπορούμενα τρώμε φρούτα, λαχανικά και ζαρζαβατικά,ενώ, αν αρρωστήσουν τα μπρόκολα, τα μήλακαι τα αγγούρια, θα μπορούμε να τρεφόμαστεμε ψάρια. Στην ακραία περίπτωση πουαρρωστήσουν τα μπαρμπούνια, οι γαύροικαι οι κουτσομούρες, πάλι δεν θα έχουμεπρόβλημα διατροφής, αφού θα μπορούμενα τρώμε ο ένας τον άλλον.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ «ΓΟΥΣΤΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
Η κρίσηδημιουργεί νέα πρότυπα αγορών

Η οικονομικήκρίση έχει αλλάξει πολύ την καταναλωτικήσυμπεριφορά των Ελλήνων. Σύμφωνα με ταστοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2009, οιάνδρες περιόρισαν κατά 25% τις αγορές σερούχα και παπούτσια, ενώ οι γυναίκεςπεριόρισαν τις αγορές τους μόνο κατά5%. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστείγια πολύ καιρό ακόμα, γιατί σε μια τέτοιαπερίπτωση θα βλέπεις γυναίκες ντυμένεςμε την τελευταία λέξη της μόδας νασυνοδεύονται από λέτσους με σκοροφαγωμένακουστούμια και τρύπια παπούτσια. Μικρήπτώση σημειώθηκε και στην αγοράκαλλυντικών, αφού οι Ελληνίδες σταμάτησαννα βάφονται σαν τραβεστί, ενώ παράλληλασυνειδητοποίησαν πως δεν θα ήτανιδιαίτερα ελκυστικές, αν περιόριζαν ταέξοδα για το φαγητό και κυκλοφορούσανσαν σκελετωμένες Αφρικανές από τηΡουάντα που λήστεψαν κατάστημακαλλυντικών. Στα καταστήματα παιδικήςένδυσης οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σταπερσινά επίπεδα, αλλά αυτό είναι μάλλοναπόλυτα λογικό γιατί τα παιδιά έχουντην κακή συνήθεια να ψηλώνουν συνεχώςκαι να μη χωράνε στα περσινά τους ρούχα.Πάντως, πολλοί γονείς αγόρασαν σταπαιδιά τους ρούχα και παπούτσια δυοτρία νούμερα μεγαλύτερα απ' αυτά πουφοράνε, για να τους ψωνίσουν ξανά το2012. Αύξηση παρουσιάστηκε στις πωλήσειςούζου, αφού κάποιοι απελπισμένοι γονείςαποφάσισαν να ποτίζουν τα παιδιά τουςούζο για να μην ψηλώσουν άλλο και να μηχρειάζεται να τους αγοράζουν ρούχα κάθετρεις και λίγο - αυτό είχε ως αποτέλεσματα πιτσιρίκια να γίνουν ντίρλα και νακυκλοφορούν στους δρόμους τραγουδώντας«όλο ούζο, ούζο, ούζο το βαρέθηκα, φέρτεμου ένα τσιγαράκι που τ' ορέχτηκα». Ηκατανάλωση βενζίνης ήταν μειωμένη κατά6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστηματου 2008, και αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμαπως οι Έλληνες σταμάτησαν επιτέλους ναπαίρνουν το αυτοκίνητο για να πάνε μέχριτο περίπτερο.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΟΥΚ Η ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
Θέλει να μοιάζει στη Σούζαν Μπόιλ

Απογοητευμένηφέρεται να είναι η Άννα Βίσση από τηνπορεία της καριέρας της τα τελευταίαχρόνια. Η απόλυτη Κύπρια σταρ έκανε ταπάντα για να κάνει διεθνή καριέρα, αλλάτο μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει καιτην καριέρα της στην Ελλάδα, αφού δενβρίσκει πια θέση ούτε σε σκυλάδικο τηςεθνικής οδού. Σύμφωνα με επιχειρηματίαμεγάλου νυχτερινού κέντρου, το τραγούδιτης Άννας Βίσση «Τσούλες» δεν εμπνέειτους πελάτες να πετάνε λουλούδια, ενώπαράλληλα προκαλεί αναφυλαξία καιδιάρροια στις λουλουδούδες. Παρ' όλααυτά, το κομμάτι γνωρίζει τεράστιαεπιτυχία στο νεανικό δυναμικό κοινόαπό πέντε έως έξι ετών (σ.τ.π. αρέσει καιστον Μιχάλη Μιχαήλ) και η Άννα Βίσσηδέχτηκε πρόταση από το υπουργείο Παιδείαςνα κάνει μια μεγάλη περιοδεία στανηπιαγωγεία. Η απόλυτη Ελληνίδα Κύπριαεξέτασε και την πιθανότητα να κάνει μιανέα θυελλώδη ερωτική σχέση, για ναδημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομάτης και να τραβήξει το ενδιαφέρον τουκοινού, αλλά οι Έλληνες τα έχουν δει όλατα τελευταία χρόνια και η μόνη περίπτωσηπου θα μπορούσε να τους εντυπωσιάσειθα ήταν αν η Άννα Βίσση τα έφτιαχνε μεέναν Πακιστανό λαθρομετανάστη πουδραπέτευσε από τις φυλακές του Ισλαμαμπάντγια να αποφύγει τη θανατική ποινή, στηνοποία έχει καταδικαστεί επειδή είχεφάει ζωντανούς τριάντα συμπατριώτεςτου. Αυτή την εποχή η Άννα Βίσση βρίσκεταιστο Λος Άντζελες και κάνει παρέα μεγυναίκες της ηλικίας της - μάλιστα, τιςβοηθάει να διασχίσουν το δρόμο καιεισπράττει τα κολακευτικά σχόλια τωνπεραστικών. Η απόλυτη Κύπρια Ελληνίδαέχει προβληματιστεί, επειδή το κοινόδεν θέλει πια να ακούει όμορφες γυναίκεςμε ωραία φωνή, αλλά προτιμάει μπακατέλεςπου τραγουδάνε σαν αηδόνια. Η επιτυχίατης «άσχημης» Σούζαν Μπόιλ στο «Britain'sgottalent»έχει βάλει σε σκέψεις την Άννα Βίσση,και την οδήγησε στην απόφαση να σταματήσειτις πλαστικές και τα μπότοξ, να αφήσειτα μαλλιά της άβαφα και να πάρει διακόσιακιλά για να γίνει τόφαλος και να δηλώσεισυμμετοχή την επόμενη χρονιά στο«America'sgottalent».Η Άννα Βίσση έχει πάρει ήδη εκατό κιλάκαι πιστεύει πως η βαρέων βαρών εμφάνισήτης στο γνωστό τηλεοπτικό σόου θα τηςανοίξει διάπλατα το δρόμο για τη διεθνήκαριέρα που τόσο επιθυμεί. Η απόλυτηΕλληνίδα χοντρή έχει αποφασίσει νατραγουδήσει στο αμερικανικό κοινό τα«Παιδιά του Πειραιά» -χωρίς υστερίεςκαι ουρλιαχτά-, ενώ, αν καταφέρει ναπεράσει στον τελικό, θα τραγουδήσει το«Να ‘τανε το ‘21», για να τη σπάσει στονΓιώργο Νταλάρα. Αν το αμερικανικό κοινόδεν εκτιμήσει το ταλέντο της, η ΆνναΒίσση θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θατραγουδήσει μαζί με τη Μαρία Φαραντούρηκαι τη Μαρίζα Κωχ αντάρτικα και τραγούδιαδιαμαρτυρίας -σε ένα πρόγραμμα που θαέχει τον τίτλο «Άννα, Μαρία, Μαρίζα δενχωράμε στη μαρκίζα»-, αν και έχει δεχτείπρόταση να αφήσει μούσι, να φορέσεικελεμπία και να μιμείται τον ΝτέμηΡούσσο σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο τουΛας Βέγκας.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ