ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

10 Πράγματα που πρέπει να κάνουμε του χρόνου στη Γιουροβίζιον

10 Πράγματα που πρέπει να κάνουμε του χρόνου στη Γιουροβίζιον Facebook Twitter
0

1. Αιτούμαστε από τονκύριο Stockselius τη μεταφορά του διαγωνισμούτο Δεκαπενταύγουστο, ώστε να έχουντελειώσει όλα τα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα,να έχει μείνει μόνο ο Μονεμβασιώτης νακάνει το πρωινό του ΑΝΤ1 και οι μισοί«ρεπόρτερ» του Star να έχουν φύγει σεαποστολή στη Μύκονο, για να βαριούνταινα τρέχουν στην κρύα Νορβηγία ντάλακαλοκαίρι.

2. Πραγματοποιούμε όλεςτις επιθυμίες της Βανδή, προκειμένουνα πειστεί να πάει να σπάσει την κατάραπου θέλει όλες μας τις φίρμες, ότανβγαίνουν έξω, να πιάνουν πάτο.

3. Αν ζητήσει ισόβιααπαγόρευση εισόδου της Βίσση στη χώρα,το κάνουμε δεκτό.

4. Αν αρνηθεί η Βανδή,ζητάμε να πάει η Μόνικα, με οποιοδήποτεκόστος. Η ισόβια απαγόρευση εισόδου τηςΓαλάνη στη χώρα γίνεται επίσης δεκτή.

5. Αποφεύγουμε την πολύωρηέκθεση του εκπροσώπου μας σε: ήλιο,σολάριουμ, σόμπες, λευκαντικό δοντιών,κρέμες, οδοντόκρεμες, ασβέστη, γυαλιστικό,ντουκόχρωμα, ζελέ μαλλιών, λευκά ρούχα,λευκά είδη και οτιδήποτε μπορεί να τονφέρει σε αδικαιολόγητη 24ωρη κατάστασηευφορίας με μόνιμο χαμόγελο από αυτίσε αυτί (π.χ. κόβουμε τα' αστεία και τουμιλάμε για τα παιδάκια στην Αιθιοπία).

6. Διατηρούμε σε καλήκατάσταση τον Κωστάλα, που είναι ζωντανόςθρύλος, του μαθαίνουμε νορβηγικά, ανδεν ξέρει ήδη - που μάλλον ξέρει.

7. Αναθέτουμε την περιγραφήστη ρητορική δεινότητα και έμφυτηευγένεια της Βίκυς Φλέσσα, της ΈλληςΣτάη ή άλλου τηλεοπτικού φορέα εγκυρότητας.Απολαμβάνουμε ένα ποιοτικό καλλιτεχνικόπρόγραμμα, πίνοντας πολλούς καφέδεςμην τυχόν γλαρώσουμε στον καναπέ ξαφνικάκαι χάσουμε την ψηφοφορία.

8. Τοποθετούμε τη ΔάφνηΜπόκοτα σε μια οποιαδήποτε επιτροπή νατης φύγει επιτέλους η πίκρα.

9. Με ταξιδιωτική οδηγίααπαγορεύουμε στο Σιανίδη να πάει στοντελικό, μπροστά μπροστά στη σκηνή, καινα μας γρουσουζεύει τη συμμετοχή,κρατώντας τη σημαία ανάποδα (τελευταίοπίσω πίσω, τουαλέτα, τον βάζουμε).

10. Αναλαμβάνουμε να κάνουμετα ίδια και για λογαριασμό της Κύπρου.

Αρχείο
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ