Ο θάνατος του εμποράκου

Το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ σκηνοθετεί ο Γιώργος Σκευάς εβδομήντα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση το 1949 στη Νέα Υόρκη. Η μετάφραση και η δραματουργική επεξεργασία της παράστασης είναι του Γιώργου Σκευά, ενώ τους ήρωες ενσαρκώνουν οι Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Νούσης, Γιώργος Ζιόβας, Χρήστος Ευθυμίου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιώργος Πατεράκης, Χρύσα Γκινίκη, Ιοκάστη-Aγαύη Παπανικολάου.


Μάμα Ρόζα

 

 

Τη σπαρταριστή κωμωδία του Andre Roussin θα απολαύσουμε αυτόν τον χειμώνα σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου και μετάφραση Θοδωρή Πετρόπουλου. Μια παράσταση με συνεχείς ανατροπές, έντονα συναισθήματα και την τύχη να παίζει τον δικό της απρόβλεπτο ρόλο!

Παίζουν: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Φιλίππου, Σωκράτης Πατσίκας, Μαρίνος Κόνσολος, Κωνσταντίνα Κομμάτα κ.ά.


Art

 

 

Το Art, η πιο έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, επιστρέφει στο Μικρό Παλλάς για δεύτερη χρονιά σε μετάφραση του Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη. Το έργο μιλά για τη φιλία τριών ανδρών που δοκιμάζεται με αφορμή έναν ζωγραφικό πίνακα.

Παίζουν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος και Μιχάλης Οικονόμου.


Πατέρας

 

 

Με αφορμή το κλασικό αριστούργημα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκευάζει και σκηνοθετεί την τραγική κωμωδία Πατέρας, φέρνοντας το έργο στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Παίζουν: Μαρίνα Ασλάνογλου, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννα Σταυράκη, Νικολέττα Χαρατζόγλου.


Ένας αληθινός κάουμπόι

 

 

Το βραβευμένο κοινωνικό έργο της Μαρίλια Σαμπέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα.

Παίζουν οι: Γιάννης Φέρτης, Ιωάννα Μαυρέα και Βασίλης Μαυρογεωργίου.