4.11.2025 Το κρασί με απλά λόγια Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί Υρώ Κολιακουδάκη - Παναγιώτης Ορφανίδης 4.11.2025 Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli. ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
1.11.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο! Ρεμί 1.11.2025 Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας. ΡΕΜΙ
1.11.2025 Γεύση Τώρα που πέρασε το Halloween, ας μιλήσουμε για κολοκύθες TwoMinutes Angie 1.11.2025 Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα από τα πιο νόστιμα λαχανικά του φθινοπώρου, συν δύο εύκολες και νόστιμες συνταγές για μυημένους, αλλά και "καινούριους" στη μεστή γεύση της κολοκύθας TWOMINUTES ANGIE
29.10.2025 Γεύση Χοχλιοί, ή η επιστροφή στη λιτή, ανεπιτήδευτη κουζίνα Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 29.10.2025 Με χόντρο, αλαρμιστό σταμναγκάθι, πατάτες, πιλάφι ή χαμπίμπα, οι ταπεινοί χοχλιοί βρίσκουν πια τη θέση τους σε κάθε τραπέζι. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
28.10.2025 Γεύση «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral Άκης Κατσούδας 28.10.2025 Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα. ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
25.10.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο» Ρεμί 25.10.2025 Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα! ΡΕΜΙ
24.10.2025 Nothing Days «Τυπικά γλυκά» με ιστορία αιώνων και οι ποπούσες που έσωσαν ένα έθνος M. Hulot 24.10.2025 Ένα μοναδικό ζαχαροπλαστείο στην Αντίγκουα με γλυκά από φρούτα, μια μικρή γεμιστή πίτα στο Ελ Σαλβαδόρ που φέρνει δάκρυα στα μάτια και ένα αξέχαστο τάκος. M. HULOT
22.10.2025 Γεύση Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 22.10.2025 Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
21.10.2025 Γεύση 11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι Λίνα Ιντζεγιάννη 21.10.2025 Κλασικά στέκια αλλά και νέες αφίξεις για καλό φαγητό, γλυκό και ποτό που επιβεβαιώνουν τον τίτλο της «cool γειτονιάς της πόλης». ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
19.10.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει» Ρεμί 19.10.2025 Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery. ΡΕΜΙ
19.10.2025 Το κρασί με απλά λόγια Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 19.10.2025 Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου. ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
16.10.2025 Γεύση Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι Μίνα Καλογερά 16.10.2025 Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά, λευκά όπως αυτά που αρέσουν σε αυτόν, και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος. ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
12.10.2025 Nothing Days Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί M. Hulot 12.10.2025 Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media. M. HULOT
11.10.2025 Γεύση Αν σας αρέσει το γαλακτομπούρεκο, διαβάστε αυτή τη λίστα με τα 21 καλύτερα Νίκη Μηταρέα 11.10.2025 Μπορεί να φαίνεται απλό γλυκό, μπορεί να το βρίσκετε παντού, αλλά λίγοι είναι αυτοί που φημίζονται για το δικό τους. Σε αυτά τα 21 ζαχαροπλαστεία βρήκαμε τα καλύτερα. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
10.10.2025 Γεύση Alouatou: Ο Σπύρος Γαβαθάς φτιάχνει γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιά Γιάννης Πανταζόπουλος 10.10.2025 Ο ταλαντούχος σεφ, που έχει μαγειρέψει για ηγέτες όπως ο Ομπάμα, άνοιξε έναν μικροφούρνο στην Ασκληπιού που μυρίζει προζύμι, βλάχικες πίτες και αυθεντική Ελλάδα. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ