Ευκαιρία για μουσική που αναπτύσεται αργά και σταθερά, για ήχους που χαλαρώνουν και ταξιδεύουν το νου. Δικαιολογία ή ευκαιρία; Αφορμή ή αυτό που έπρεπε να γίνει; Οι άνθρωποι έχουν κουραστεί απο τους γρήγορους ρυθμούς που τους επιβάλλουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα φίλμ, σε ένα βιβλίο ή σε έναν δίσκο. Μας αρέσουν τα γρήγορα πράγματα ή απλά μας το επιβάλλουν;

 

Γρήγορες σκηνοθεσίες, γρήγορες πλοκές, γρήγοροι ρυθμοί και εμείς τι κάνουμε; Απλά ασχολούμαστε με χίλια πράγματα ταυτόχρονα, παράλληλα με μια ακρόαση ενώ κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε απόλυτο focus. Ευκαιρία για μουσική που αναπτύσεται αργά και σταθερά, για ήχους που χαλαρώνουν και ταξιδεύουν το νου.

 

Αφορμή ή αυτό που έπρεπε να γίνει μάλλον. Ambient, New Age, Drone, Cinematic και πολλά άλλα σε μια λίστα 10 κομματιών απο αγαπημένους artists που είναι πολύ κοντά στους ήχους της φύσης που παραμελούμε τόσο καθημερινά. 'Αλλο ένα δύσκολο εμπόδιο και θα βγούμε πάλι μισοτσακισμένοι απο αυτό. Τουλάχιστον ας σκεφτούμε πως μπορούμε να κάνουμε τις ζωές μας καλύτερες. Ας προσέξουμε για την ώρα, ας παρατηρήσουμε τα πάντα, ας ρουφήξουμε ότι μπορούμε. Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν καλύτερα.

 

Ακολουθήστε τον Mr. Z στο Facebook εδώ.