Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/12/2020)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/12/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η πνευματική και η οικονομική σας ανάπτυξη βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι ιδανική εποχή για να εκπαιδευτείτε σε κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα νέο αντικείμενο στην καριέρα σας ή να ασχοληθείτε με κάτι που είχατε αφήσει στη άκρη, προκειμένου να βάλετε θεμέλια στη ζωή σας που αλλάζει. Η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με κάτι που σας ιντριγκάρει και έχει να κάνει με την καλλιτεχνική σας έκφραση, που σημαίνει πως θα είναι ένα δημιουργικό διάστημα για εσάς. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά σας που αφορούν κοινούς πόρους, έτσι θα καταφέρετε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Στην προσωπική σας ζωή η σχέση σας μπορεί να γίνει πιο ουσιαστική, αν συζητήσετε τις ανάγκες σας με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς είναι μια εποχή με ιδιαίτερη έμφαση στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και μπορείτε να κάνετε διακανονισμούς σε χρήματα που οφείλετε, να κλείσετε ανοιχτά μέτωπα σε δάνεια ή να κάνετε μια κίνηση για την έναρξη μιας επαγγελματικής προσπάθειας. Φροντίστε να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα και να έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ώστε να προκύψει κάτι ελπιδοφόρο με βάσεις. Με την παραμονή του Ερμή στον Τοξότη θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με ταίρι σας και οι ελεύθεροι, ξεπερνώντας τις ανασφάλειές σας, θα είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που είναι μέσω Διαδικτύου, ιδιαίτερη προσοχή ποιους θα εμπιστευτείτε, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από κόσκινο τις επόμενες μέρες και θα αναθεωρήσετε πολλά, αρκεί να είστε αντικειμενικοί. Ενδεχομένως να κάνετε νέες συμμαχίες με άτομα που έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να στηρίξουν τις ιδέες σας, ενώ θα αφιερώσετε χρόνο και στην προσωπική σας ζωή, καθώς ο Ερμής δίνει έμφαση στον γάμο σας. Στον επαγγελματικό τομέα η Αφροδίτη δίνει ευκαιρίες για ένα σημαντικό βήμα, αρκεί να έχετε διορατικότητα και ευελιξία. Μην ξεχνάτε πως σε περιόδους κρίσεων γεννιούνται νέες ευκαιρίες και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Επειδή το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο, προσέξτε τις συνήθειές σας και προσπαθήστε να τρέφεστε υγιεινά. Πολύ σημαντική είναι η γυμναστική, που αποτελεί και φυσικό αντικαταθλιπτικό. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω τρίτων και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθείτε κυρίως με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καθώς προκύπτουν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να μείνουν αναξιοποίητες, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας αποφεύγοντας τις υπερβολές. Το άγχος θα είναι αυξημένο και μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και σε διατροφικές παρασπονδίες. Η Αφροδίτη παραμένει στον τομέα της δημιουργικότητας και της ερωτικής σας ζωής, ενώ δίνει έμφαση και στις σχέσεις με τα παιδιά. Τώρα, με τον εγκλεισμό στο σπίτι, είναι πολύ σημαντικό να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν και να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία. Στη σχέση ή στον γάμο σας υπάρχει παρασκήνιο και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην εισβάλουν τρίτα πρόσωπα στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και μέσω των ταλέντων σας μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα ικανοποιεί και την ανάγκη σας για αυτοέκφραση. Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει καινούργιες ιδέες που θα σας ωθήσουν σε νέα μονοπάτια και αν αξιοποιήσετε έξυπνα τις δυνατότητες του Διαδικτύου, θα βγείτε κερδισμένοι. Ιδανική εποχή για να μάθετε μια νέα τέχνη ή να ολοκληρώσετε ένα έργο που έμεινε στην άκρη λόγω υποχρεώσεων. Οργανώστε το πρόγραμμά σας και εξοικονομήστε χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι είστε προβληματισμένοι σχετικά με την εύρεση ερωτικού συντρόφου, καθώς ο εγκλεισμός δυσχεραίνει τα πράγματα, υπάρχουν όμως άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο με τα οποία διατηρείτε μια επικοινωνία και μπορεί να προκύψει μια ερωτική σχέση. Η Αφροδίτη φωτίζει τον τομέα του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και είναι μια καλή εποχή για να διευθετήσετε εκκρεμότητες που αφορούν την οργάνωση του χώρου σας και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ο Ερμής στον Τοξότη κάνει την επικοινωνία ευχάριστη και αν καταφέρετε να μην εξαντληθείτε λόγω φόρτου εργασίας, θα απολαύσετε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι λόγω του εγκλεισμού και θα πρέπει να εκτονωθείτε μέσω της άσκησης ή δημιουργικών ενασχολήσεων. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενδυναμώνει την ανάγκη σας για επικοινωνία με οικείους και θα περάσετε αρκετό χρόνο σε επαφές μέσω των social media ‒ φροντίστε να το κάνετε ένα μέτρο. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες είναι ανεπτυγμένες και μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις παρακολουθώντας ένα σεμινάριο μέσω Διαδικτύου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη ενεργοποιείται ο τομέας της επικοινωνίας και είναι εξαιρετική εποχή για να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία, αρκεί να εξετάσετε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Θέματα εκπαίδευσης μπορεί να αποτελούν πρόκληση, ωστόσο είναι θέμα χρόνου η προσαρμογή σας στις νέες συνθήκες. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, αυξάνοντας το εισόδημά σας την κατάλληλή στιγμή που προκύπτουν έκτακτες ανάγκες. Αγορές αγαθών μέσω Διαδικτύου θα σας οδηγήσουν σε υπερβολικές σπατάλες αν δεν γίνουν με σύνεση. Στον ερωτικό τομέα ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα επικοινωνιακού χαρακτήρα με το ταίρι σας, αν είναι μακριά και νιώθετε ανασφάλεια. Προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικά σενάρια και ενδυναμώστε την αυτοπεποίθησή σας, βελτιώνοντας την εμφάνισή σας. Οι ελεύθεροι διστάζετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας και χάνετε ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να αποφύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός είναι κακός σύμβουλος, οπότε μην βιάζεστε να δεσμευτείτε με υπογραφές συμβολαίων. Κάτι που φαντάζει μοναδική ευκαιρία μπορεί να αποδειχτεί «φούσκα». Ο Ερμής στον Τοξότη δίνει μεν ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, απαιτεί όμως ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν πρόκειται να ρισκάρετε τους πόρους σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στρέφει την προσοχή στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη και κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα ανεβάσουν τη λίμπιντό σας. Θέματα παιδιών χρήζουν προσοχής. Μην τα αφήνετε να περνούν χρόνο στον υπολογιστή, εκτός κι αν είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς, και προτιμήστε τα διαδραστικά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ δραστήριοι και έχετε κάποιες ιδέες που θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή, όμως η ανυπομονησία μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις και ενέργειες που θα προκαλέσουν στασιμότητα. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια, μελετήστε τις ανάγκες της αγοράς και μην παρασύρεστε από τάσεις που θα είναι παροδικές. Η ανάγκη σας για μοναχικότητα είναι αυξημένη με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και είναι μια καλή εποχή για να δουλέψετε με τον εαυτό σας ή για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, η παρουσία του Κρόνου, του Δία και του Πλούτωνα προμηνύει πως θα έχετε κάποια έσοδα μέσω της εργασίας ή μέσω ενός βοηθήματος. Αποφύγετε τις περιττές δαπάνες και κρατήστε άμυνες, καθώς συνεχίζει να επικρατεί αστάθεια. Ο ερχομός ενός ατόμου στη ζωή σας θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχετε βρει τον τρόπο να περνάτε καλά, παρά τον εγκλεισμό, και διανύετε μια δημιουργική φάση. Οι ιδέες σας είναι πολλές και αφιερώνετε αρκετό χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η οργάνωση του χώρου σας αποτελεί προτεραιότητα και είναι εξαιρετική εποχή για να αλλάξετε τη διακόσμηση δίνοντας μια ευχάριστη εορταστική πινελιά. Ετοιμάστε γλυκά, χειροποίητα στολίδια και περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ώστε να αισθάνεστε όμορφα. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μια σχετική στασιμότητα, με αποτέλεσμα να είστε αγχωμένοι, ωστόσο με τον πανικό δεν θα πετύχετε τίποτα. Σκεφτείτε πιθανές εναλλακτικές λύσεις και μην πιέζετε καταστάσεις. Τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής. Η επιθυμία σας για απόκτηση αγαθών είναι αυξημένη και μπορείτε κάλλιστα να χάσετε τον έλεγχο. Στον ερωτικό τομέα κάτι πάει να γίνει, αλλά είστε επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση μια ιδέας και περνά ο χρόνος αστραπιαία, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή και δεν θα αργήσουν να δημιουργούνται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση σας. Ο Ερμής στον Τοξότη αυξάνει την έμπνευσή σας και με συλλογική προσπάθεια θα έχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Οι διά ζώσης επαφές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα σας έχουν λείψει, ωστόσο στην παρούσα φάση προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Μέσω Διαδικτύου μπορείτε να διατηρήσετε τις επαφές σας και να περνάτε όμορφες στιγμές με εναλλακτικούς τρόπους. Η ερωτική σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σάς παρέχει όλα όσα αναζητάτε σε μια σχέση, αλλά σας προβληματίζει το τι θα πει ο περίγυρος. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, ιδιαίτερα αν οδηγείτε.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε αφοσιωθεί στην καριέρα σας και δεν έχετε καταλάβει πότε πέρασε ο καιρός και πλησιάζουν οι γιορτές. Ο Ερμής στον Τοξότη αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να βρείτε μια νέα ενασχόληση που θα σας παρέχει ικανοποιητικές αποδοχές και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι και προσεκτικοί. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν, ενώ μπορεί να επιβραβευτείτε για μια πρωτοβουλία που θα πάρετε. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, ενδεχομένως να τη βρείτε σε έναν διαφορετικό τομέα, οπότε θα πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια σχετική βελτίωση και έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε εκκρεμότητες και να ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό εντείνει την ανάγκη σας για ταξίδια και περιπέτειες, προς το παρόν όμως θα πρέπει να αρκεστείτε στην οργάνωσή τους. Σπουδές και ό,τι αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη θα ευνοηθούν.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM