6 λόγοι για να κάνετε διακοπές με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα

6 λόγοι για να κάνετε διακοπές με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Το φετινό καλοκαίρι είναι μοναδικό, με έναν διαφορετικό τρόπο. Οι διακοπές αυτή τη σεζόν δεν είναι ακριβώς όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα - πλέον, η ασφάλεια αποτελεί βασικό παράγοντα. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως χρειάζεται να περιορίσουμε την απόλαυση που μας προσφέρουν οι στιγμές αυτές χαλάρωσης, μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά.

Ακόμα κι αν δεν επιλέξουμε κάποιο νησί ή μακρινό προορισμό, μπορούμε ακόμα να βρούμε την ηρεμία και τη διασκέδαση που θέλουμε από το καλοκαίρι μας - πολύ πιο κοντά απ' ότι νομίζαμε. Κι αυτό γιατί το Grecotel Cape Sounio άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, για διακοπές που θα μας κάνουν να αφεθούμε και ίσως να ξεχάσουμε για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Παρακάτω, θα βρείτε 6 λόγους για να κάνετε τις διακοπές σας με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα.

Η μοναδική τοποθεσία

Το Grecotel Cape Sounio είναι χτισμένο μέσα σε 300 στρέμματα στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου με σκηνικό το Ναό του Ποσειδώνα. Σε εκείνο το σημείο ξεκινά το Αιγαίο πέλαγος, η θάλασσα είναι κρυστάλλινη με ήσυχα νερά, ιδανική και για τα παιδιά, ενώ όσοι είναι fans του αθλητισμού, μπορούν να κολυμπήσουν μέχρι το ακρωτήρι ή το νησάκι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Η θέα είναι ασυναγώνιστη - και ιδιαίτερα ρομαντική για όσους επιλέξουν διακοπές με το ταίρι τους. Για να φτάσετε στη θάλασσα, περπατάτε τα τούνελ – παλιές κοίτες από ρυάκια – ενώ στην ακτή εναλλάσσονται άμμος, βότσαλα και πετρώματα σχιστολιθικά. Η φύτευση είναι ήπια με νησίδες αγριάδας, σχοίνα και δάφνες. 

6 λόγοι για να κάνετε διακοπές με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα Facebook Twitter

Πολυτελείς σουίτες και μπάνγκαλοους

Στο ξενοδοχείο, μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους δωματίων, αναλόγως με τις διακοπές που επιθυμείτε να κάνετε. Για εκείνους που θέλουν να είναι λίγο πιο κοντά στη φύση υπάρχουν τα μπάνγκαλοους και για όσους θέλουν λίγη περισσότερη «πολυτέλεια» εντυπωσιακές σουίτες με βεράντα, κήπο ή πέτρινο μπαλκόνι είναι έτοιμες να τους υποδεχτούν. Παράλληλα, αν πρόκειται να απολαύσετε λίγες μέρες διακοπές με τα παιδιά, υπάρχουν τα οικογενειακά δωμάτια που είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για τους μικρούς μας φίλους - η οικογενειακή βίλα έχει δικό της κήπο, πισίνα και χωριστό υπνοδωμάτιο για τα παιδιά.

6 λόγοι για να κάνετε διακοπές με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα Facebook Twitter

Ιδιωτικός χώρος και απόλυτη ασφάλεια

Καθώς ο παράγοντας της ασφάλειας, όχι μόνο στη διαμονή, αλλά ακόμα και στην παραλία, είναι εξαιρετικά σημαντικός είναι εξαιρετικά σημαντικός αυτή την περίοδο, χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε πως θα έχουμε τον δικό μας χώρο - για εμάς ή και τα παιδιά μας - έτσι ώστε να απολαύσουμε στιγμές ηρεμίας, χωρίς το στρες που φέρει η πολυκοσμία αυτή την εποχή. Γι' αυτό, στη Grecotel θα μπορείτε να έχετε τη δική σας ομπρέλα για τη θάλασσα, που θα βρίσκεται είτε στη μεγάλη παραλία, είτε στην άμμο είτε στο γκαζόν. 

Όσο για εκείνους που πρόκειται να κάνουν οικογενειακές διακοπές, έχουν τη δυνατότητα να έχουν τη δική τους καμπάνα (gazebo) στη μικρή παραλία για ολοήμερη χαλάρωση στη θάλασσα, αλλά και να φέρουν από το σπίτι όλα όσα χρειάζονται για να νιώθουν οικεία και ασφαλείς.

6 λόγοι για να κάνετε διακοπές με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα Facebook Twitter

Gourmet και παραδοσιακές γεύσεις

Το κομμάτι της γεύσης είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας, σε κάθε καλοκαιρινή εμπειρία. Οι εκλεπτυσμένες γεύσεις και η παραδοσιακή κουζίνα, δημιουργούν μενού γεμάτα φρεσκάδα και αναμνήσεις από τους σεφ της Grecotel.

Στο πρωινό θα βρείτε καλαθάκια με ζεστά ψωμάκια, κρουασάν και γλυκά, μέλι και μαρμελάδες, παραδοσιακές πίτες, όλες τις παρασκευές αυγών, γλυκιά κρέπα για τα παιδιά, αλλά και μπέικον, μανιτάρια, λουκάνικα, ντομάτες, πατάτες ρόστι και όλα αυτά που αγαπάμε στα πρωινά της Grecotel.

Για μεσημεριανό και βραδινό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αγαπημένες ελληνικές συνταγές, αλλά και κλασικά πιάτα, βραδιές με ψάρι, θαλασσινά, barbeque κρεατικών, με όλα τα συνοδευτικά, μέχρι και παιδικές επιλογές, θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε γευστική στιγμή, γνωρίζοντας πως τα προϊόντα είναι πάντα ολόφρεσκα και νόστιμα. Στο τέλος, θα μπορείτε να επιλέξετε και ανάμεσα από παγωτίνια, φρούτα και εκλεκτά γλυκά, για αξέχαστα επιδόρπια.

6 λόγοι για να κάνετε διακοπές με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα Facebook Twitter

Το θέμα της ασφάλειας αποτελεί κι εδώ προτεραιότητα - το Cape Sounio περιβάλλεται από βεράντες, λόντζιες, καλαμωτές και κήπους, που ενδείκνυνται για να μπορεί να απολαύσει κανείς το φαγητό του υπαίθρια και με τις κατάλληλες αποστάσεις. Κι αυτό ισχύει για όλες τις ώρες, από το πρωινό μέχρι το βραδινό.

Ευκολία σε κάθε μετακίνηση

Το Grecotel Cape Sounio βρίσκεται σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από την Αθήνα, την οποία μπορείτε να διανύσετε με το αυτοκίνητό σας, χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με άλλους σε πλοίο ή αεροπλάνο. Δε χρειάζεται να κάνετε check in στη ρεσεψιόν, ενώ οι αποσκευές σας μπορούν να μεταφερθούν με μεγάλη ευκολία σε όποιο δωμάτιο κι αν έχετε επιλέξει. 

6 λόγοι για να κάνετε διακοπές με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα Facebook Twitter

Δώρο extra διανυκτερεύσεις

Για τις διακοπές του Αυγούστου, μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε δωρεάν διανυκτερεύσεις -σε ήδη προνομιούχες τιμές. Συγκεκριμένα, μπορείτε να κλείσετε και να πληρώσετε 6 νύχτες και να μείνετε 7, ενώ αν κλείσετε 8 νύχτες μπορείτε να μείνετε 10, χωρίς έξτρα χρέωση. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να απολαύσετε πολλές περισσότερες μέρες διακοπών, σε ένα ειδυλλιακό και ασφαλές περιβάλλον, με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα.

 

Δείτε το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και μάθετε περισσότερα για πακέτα διακοπών Αυγούστου, ειδικές τιμές και long stay προσφορές στο capesounio.com

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM